POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

E. Wedel - ciocolată cu cremă de portocale roșii și mango.

O ciocolată ce mi s-a părut interesantă,
alegând-o mai ales pentru crema pe care spune că o are!

Mirosul este unul asemănător bomboanelor de pom cu jeleu; să vedem ce ne mai promite (articolul îl scriu în timp ce descopăr pentru prima dată această ciocolată importată din Polonia).

Ambalajul este resigilabil, ca la Milka și e ales bine, însă s-a cam sfărâmat ciocolata când am desfăcut ambalajul, poate din cauză că a stat la frigider și o am pusă de o parte cam de o lună de zile.

Fața ciocolatei este imprimată cu numele tipului ciocolatei și e de un maro deschis. Blițul îi va schimba puțin culoarea!

Tableta e destul de groasă, cam 0,5 cm spre 1 cm.

Se rupe foarte ușor (nu are o linie, dar nu se rupe chiar strâmb) și în mână pare puțin făinoasă și lipicioasă.

Crema în interior văd că e albă, de la gustul de portocale roșii insesizabile și un al doilea strat puțin transparent unde gustul de mango se simpte foarte bine. Însă până la urmă tot nu-mi dau seama care e crema de mango și care e cea a portocalelor. Ciocolată nu e chiar grozavă, dar crema face totul! Îi crește nota spre 10! Pe final parcă mi-a lăsat un ușor parfum în gură și pare că e puțin alcoolizată (poate de la spirt). E o ciocolată lăptoasă, cu un gust asemănător bomboanelor de pom cu jeleu și se topește în gură! Parcă are și ceva urme de fructe prin ea! Îmi place!

Am și distrus-o puțin și o să vedeți toate pozele mai jos!

Nota 9,8 și pot zice că îmi place și nu regret achiziția ce m-a costat 2,5 lei. Am luat-o din Complexul Comercial Brintex. Sper să vă placă și spor la căutat!

Mai multe despre firmă și alte sortimente: http://www.wedel.pl/czekolady-nadziewane/egzotyczny-duet

Poze:

5 comentarii: Leave Your Comments

  1. si mai exact din ce magazin ai luat-o? poate acel magazin se gaseste in Bucuresti si in alte orase si nu stau sa caut ca nebunu prin toate magazinele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cumpărat-o din Brintex Brașov. În București am înțeles că ar fi la 5 lei în magazinele de la metrou, undeva la universitate. Și dacă nu mă înșel (probabil că nu dau la bucată), găsiți și la Doraly înspre Afumați... Să verific informația și vă dau un răspuns cu privire și la Doraly (e la două stații peste pod de Europa)

      Ștergere
  2. A mai testat cineva această marcă, cu altă cremă, și a luat-o de la metrou Dristor la 4 lei

    posibil să găsiți acolo mai multe feluri, inclusiv cel prezentat aici. n-am găsit nimic cum că sigur ar fi la doraly, dar nu e exclus! E imes complexul(vreau să ajung într-o zi pe acolo, n-am fost niciodată). Oricum, nu veți merge degeaba. Veți găsi sigur ciocolate milka de import și altele, dacă nu veți găsi și asta. Un exemplu, unde zic cei de acolo că au Milka TUC http://www.smartstarsrl.ro/contents/ro/d19_Ciocolata.html și ar mai fi un importator de milka, dar nu știu dacă e în acel complex: venos smart group și probabil având site-ul euroask.ro . Dacă sunteți comod, încercați la metrou dristo ori pe la chioșcuri. Trebuie să aibă! Și în gara de nord pe la chioșcuri poate au. Tot în nord e un supermarket la care-mi scapă numele unde am văzut tot felul de produse interesante, mai ales la milka, dar au adaos comercial mare. Și quick deli de pe strada tunari au produse interesante, poate și asta (o să îi întreb) - strada tunari e pe lângă stadionul lui dinamo... Pe linia de tranvai și mergeți maxim 2 stații... Cam 5 minute de mers pe jos de la dinamo.

    în final, încercați întâi la metrou la dristor, uitați-vă în gara de nord, mergeți la un supermarket fonzi, sau la altul tot din gara de nord, e de încercat și la quick deli și în final un drum cu bani mulți în buzunar la Doraly (e doar ratb, linie preorășenească cu 1,5 lei călătoria parcă)

    RăspundețiȘtergere

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!