POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Milka LöFFEL Ei egg

Se apropie Paștele... Iar marii Retaileri au început de un timp să umple rafturile cu produsele specifice, inclusiv dulcegării. Așadar, facem și noi un  test cu un produs Milka pătruns din nou în România datorită celor de la Selgros (în trei variante din Germania) și Mega Image cu acelaș produs adus din Franța în două variante cu ocazia Paștilor. Preț, 14,99 lei la Mega Image (au mai scăzut din preț acum) și 15 lei și câțiva bani la Selgros.
Mai exact e vorba de un mic cofrag cu ouă de ciocolată, cu aspect interesant și o cremă deosebită!

Ambalajul mi se pare interesant și inovativ. Mi se pare o idee originală și amuzantă! Un 10 la partea de aspect. Eu am testat varianta Germană, cea cu cremă de alune. Dacă are cineva și alte variante, lăsați-vă părerea pe facebook-ul meu sau în comentariu, mai jos.

Interiorul dezvăluie 4 ouă învelite în staniol, fiind din ciocolată cu lapte din Alpi și nu e deloc amăruie! E chiar dulce spre foarte dulce. Ciocolata neagră e subțirică, se topește în mână și în gură, fiind ușor de spart cu una din cele două lingurițe de plastic oferite în pachet. În mijlocul oului, în locul gălbenușului și albușului, descoperim o cremă brună, ca o spumă, cu gust asemănător de cremă de alune ca la Kinder Joy (acele bile).

Mirosul este plăcut, caracteristic ciocolatei Milka.


Sunt mulțumit de produsul găsit Sunt bune, mai ales crema, deși e puțin grețoasă. 
Ciocolata e aproape insesizabilă și se topește rapid. Nu sunt entuziasmat de produs, dar merită încercate și le-am visat și noapte, cum le mâncam și m-am trezit dimineața cu o poftă de aceste ouă. Deci, trebuie să fie bune, dacă le visezi și în somn, iar iubitorii Kinder Joy le vor îndrăgi!

Nota acordată de mine: aproape 10!


Test altă variantă:

Milka L’Œuf Coque Lait - varianta cu cremă de lapte, franceză din Mega Image
O imitație de la altă marcă

Pe site: Milka DE Milka.fr
Test realizat în 26 martie 2014

Un comentariu: Leave Your Comments

  1. În Brașov, văd că stocul începe să se termine!
    Nu știu dacă mai au în Mega Image de pe Zizinului (pe Calea București n-am văzut)!

    RăspundețiȘtergere

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!