POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Kubeti ne apreciază! Kubeti ne premiază! Avem și teste cu această ocazie

De curând cei de la Kubeti ne-au trimis un premiu! Le-au plăcut cele două materile peblicate de noi și au zis să ne premieze. Cu această ocazie, voi mai face și un test la Kubeti SAX off/on TOMATO SALSA și la Kubeti CHIPZ CHEESE BURGER.

Am primit ca premiu, un rucsac interesant, un tricou fix pe măsura mea, o șapcă și multe produse Kubeti (crutoane nu). Premiul a ajuns în 26 martie 2014, însă n-am avut timp să scriu despre asta.

Kubeti SAX off/on TOMATO SALSA - Snacks-uri din porumb cu aromă de sos salsa.
Sunt aceleași produse ca și Kubeti SAX off/on NACHO CHEESE, însă diferă prin aromă. Pudra de pe ele e roșie, miros a ketchup și au gust de ketchup dulce. Probabil chiar au gust de sos salsa, dar n-am mâncat niciodată așa ceva. Sunt mai mult dulci, dar și puțini picanți. Ca asemănare - Star KOLȚIȘORI
Eu nu prefer produsele cu roșii și n-am vrut să-mi cumpăr, dar dacă tot le-am primit, am zis să scriu despre ele.

În gust se simte faptul că sunt din porumb, nu e predominant 100% gustul de ketchup.

Gramajul este de 18 grame și nu sunt foarte multe în pungă. Sunt bune, îmi plac, dar totuși prefer varianta cu brânză. A mai rămas de testat varianta cu PAPRIKA, dar nu mă încumet s-o fac. Singurele produse cu paprika ce îmi plac sunt cele de la TUC Paprika.Kubeti SAX off/on TOMATO SALSA versus Kubeti STIX KETCHUP: cel cu ketchup e mult mai dulce și absolut deloc picant. Gustul de mai dulce vine și de la amidonul de cartof. Aceasta ar fi diferența între cele două produse de pe acelaș segment.

Dacă vă plac produsele puțin picante, o să vă placă și acestea. Eu a doua oară nu o să îmi mai iau cu salsa. Nu am avut nicio problemă, le-am agreat, dar îmi plac mult mai mult cele cu nacho cheese.

Nota: 9,5 și ar fi fost 10 dacă îmi plăceau produsele cu roșii sau picante.

Unde le găsiți? Mai mult ca sigur la Carrefour supermarket ROST COM SRL, Strada zizinului nr. 2 Brașov în prețul de 1 leu pachetul și în special la Carrefour express (cam singurul loc unde au, mai ales în Brașov). La Selgros încă n-am văzut. Sper ca vouă să vă placă mai mult și spor la căutat! 

Kubeti CHIPZ CHEESE BURGER - Snacks de cartofi cu aromă de „Cheeseburger”
Sunt niște pelete din cartofi, nu știu cât seamănă cu cheeseburgerii, dar îmi plac. Au un gust dulceag inițial (mult mai dulci ca cei de mai sus - parcă au puțin zahăr), apoi devin brusc ușor picanți. N-am mâncat niciodată cheeseburgeri, deci nu-mi dau seama dacă pot fi comparați cu gustul lor.
la miros nu prea pot da o definiție. Au miros, dar nu foarte puternic. Cred că miros a o supă de ceva.

Sunt bune și mai mult dulci decât picante. Merită încercate.

Aceștia versus Chio Cheesburger: aleg Kubeti CHIPZ; cei de la Chio mi s-au părut groaznici! Și nu zic asta pentru că m-au premiat, dar chiar așa e! Aș mânca 10 pungi Kubeti CHIPZ, în locul uneia de la Chio Cheeseburger! Cu mititei n-am mâncat.


Nota:
10! LE recomand mai mult pe acestea față de cele cu salsa. 
Unde le găsiți? La Selgros și la Carrefour express. Cam singurele locații unde au acest produs cu cheeseburger.

Toate snacks-urile kubeti comparate? În ordinea preferințelor mele (locul):

1. Kubeti STIX CHEESE

2. Kubeti CHIPZ CHEESEBURGER
3. Kubeti SAX off/on nacho cheese
4. Kubeti STIX BBQ
5. Kubeti SAX off/on TOMATO SALSA

6. Kubeti STIX KETCHUP

Despre celelalte produse primite n-am nimic de obiectat! Sunt delicioase și îmi plac! Deja știți și voi despre ce e vorba, bănuind că ați mâncat și acelea se găsesc în mai multe magazine față de SAX off/on. Deci sunt mult mai cunoscute și nu mai sunt noi.

Mulțumim Kubeti pentru premiu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!