POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Reese's nUT BaR

Reese's nUT BaR - Baton de ciocolată cu arahide 47G; „CRUNCHY PEANUTS, PEANUT BUTTER, CREAMY CARAMEL AND CHOCOLATE FLAVOURED COATING” - Arahide crocante, unt de arahide, cremă de caramel și învelite în ciocolată.

După testul reușit cu cele 3 cupe de aici și napolitanele aproape la fel de bune de aici , a venit momentul să încerc și batonul de ciocolată! De la început vă zic că aveți să vă așteptați la fratele produsului Smash!

Despre ambalaj vă spun că e sugestiv celor ce se găsesc în baton, dar te face și sceptic asupra produsului. Eu unul am zis... Ce o mai fi și ăsta... nu mă atrage... Însă, după ce mi-am luat din celelalte variante, am zis ulterior să încerc și asta.

Despre
miros vă spun că e plăcut, identic cu cel al produsului de aici.
Gustul e foarte bun. Îmi amintește de copilărie și momentele când mâncam Smash. Găsim în interior, arahide americane întregi de o calitate superioară, foarte bune, o ciocolată exterioară bună, caramel de calitate ce se întinde și e lipicios tare, binecunoscutul unt de arahide Reese's și puțină sare. O combinație foarte reușită și un baton nu chiar așa de grețos cum sunt cupele de aici. Ciocolata nu este amăruie. Batonul e foarte bun, dar nu e recomandat dieteticilor, având un baton aproape 275 kcal. Dacă mâncați vreo 3-4 pe zi, deja cred că devine o problemă și se apropie de acoperirea necesarului zilnic de kcal.

Concluzie: Nota 10! Un produs ce înlocuiește cu brio produsul Smash ce nu mai există! Cumpărați-l cu încredere!
Unde îl găsiți? → Selgros Cash&Carry unde se vând la bucată - preț 3,70 lei în data de 13 aprilie 2014
                           http://bunatatiamericane.ro/dulciuri/ciocolata-reese-s/reese-s-nutrageous-bar și la partenerii săi: Quick Deli (strada Tunari Nr.2, zona stadion Ștefan cel Mare București), Market Nord (Sos. Nordului nr 102-194 și strada Alexandru Puskin nr. 30 zona Primăverii), SUPERMARKET Tia NON STOP (Strada Erou Iancu Nicolae nr. 87 Pipera).
                         → Auchan City (Auchan) - 4,26 lei în data de 11 aprilie 2014
                         → Kaufland Brașov (nu aveau prețul pus)

În Selgros
În Auchan City
În Auchan City
Distribuitorul este acesta: http://www.desilva.ro/node/191
Site-ul american:
https://www.hersheys.com/reeses/products/reeses-nutrageous/candy-bar.aspx

Test realizat în 14 aprilie 2014

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!