POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

OREO Vanilla ice cream & OREO biscuits by Darko

OREO Vanilla ice cream & OREO biscuits by Darko - Înghețată de vanilie și biscuiți OREO (29%) 80g = 160 ml
Curiozități:
Am mai povestit noi aici faptul că a apărut înghețata OREO. EI bine, am găsit și o variantă mai mică, mai accesibilă ca preț, produsă de aceeași firmă. E distribuită în România de către cei cu înghețata Amicii (kubo.ro). Mulțumim Kaufland pentru faptul că ați adus-o și la "pahar"!
Atunci, dacă tot o degustăm, hai să vedem ce are (oreo).... Are o înghețată din Bulgaria ce nu mai e pe bază de apă (văd că ei nu sunt așa chitre ca românii), ci e pe bază de lapte și frișcă! Sună bine asta!
Caracteristici:
Ambalajul: e de un carton (asemănător cu polistirenul) și adăpostește înghețata de vanilie. Înghețata e solidă, e albă ca la frișcă și are sub "căpăcel", biscuiți OREO mărunțiți. Ceva ce nu mi-a plăcut... Cam doar pe deasupra avem biscuiții OREO. În rest, mai mult cremă e (de oreo). 
Miros: de înghețată vanilată - sandviș cu biscuiți oreo.  E plăcut mirosul și puțin cam greu de descris. Totodată, se împletește și cu un miros foarte dulceag, cam a frișcă.
La Gust: e asemănătoare cu înghețata sandviș de biscuiți de la alte firme, însă nu e chiar așa. Se simte faptul că e OREO și pare a fi crema din biscuiții OREO. Tot la gust vă mai spun că e puțin grețoasă, după ce mănânci cam jumătate din ea, ar trebui să bei ceva. Acum, nu pot spune că dai la boboci, e grețoasă, dar nu exagerat. Așa puțin. Se simte că are lapte și frișcă, iar asta mă face s-o apreciez. Am mai sesizat și un puțin gust de ambalaj (polistiren sau ce e ăla). Puține firme mai pun așa ceva în înghețată (lapte sau frișcă)! Pe scurt, cam e vorba de crema înghețată de la OREO cu ceva biscuiți OREO (chiar au gust de oreo, sunt moi și foarte buni!; totodată dau impresia de bucățele de ciocolată). Și pentru că mi-a plăcut gustul, cred că o cutie de 1000 ml ar merita luată, când îi voi putea acorda 22-24 lei.
Culoare: cum am spus e albă-neagră (neagră e deasupra unde sunt biscuiții).
Concluzie: aproape foarte bună, e reușită și merită banii.
Nota10++ !
De unde cumpăr înghețată OREO?
1. Kaufland
Preț: 4,49 lei (160ml) în 24 aprilie 2014,
2. coradrive.ro
La 1000 ml, Auchan City (inițial doar aici), Kaufland, Carrefour, Selgros, METRO, MEGA IMAGE, cora, etc.

Produs în: Bulgaria

Poze :

inghetata oreo pahar
inghetata oreo pahar
inghetata oreo pahar
inghetata oreo pahar
inghetata oreo pahar
inghetata oreo pahar
inghetata oreo pahar
Update 17 august 2014:
Cutia mare are cantitatea de 480 grame, te saturi din aceea sigur, căci într-un final mi-am luat și aia (era 24% reducere la Carrefour)

Despre firma Darko, în engleză:
Darko / Ice Line is the second largest ice cream producer in Bulgaria. Darko has a 20-25% market share, a very well established brand name and a wide distribution network. In 2009 Darko entered the Romanian market with Milka ice cream products. 
Major Brands: Eskimo, Milka, ICE, Casablanca, Weekend etc. The company headquarters and production facilities are in Sofia. ”Darko” has branches with warehouses in Plovdiv, Varna, Burgas, Pleven, Russe, Stara Zagora and Vratza. Through its own distribution network the company covers greater part of the Bulgarian market. “Darko” distributes its products by distributors in the regions of Sandanski, Pazardzhik, Dimitrovgrad, Sliven, Panagjurishte, Veliko Tarnovo and Vidin. Some of our major clients are: ”METRO”, “BILLA”, “Fantastico”, “CBA”, “Piccadilly”, ”Evropa”, “OMV”, “Shell”, “ECO ELDA”’ and many others.“
inghetata oreo cutie kg
inghetata oreo cutie kg
inghetata oreo cutie kg
inghetata oreo cutie kg
inghetata oreo cutie kg


Îți place articolul? 
Test realizat în 24 aprilie 2014 + 17 august 2014

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!