POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

ROM ARAHIDE și CARAMEL [NOU] Autentic

Autentic ROM ARAHIDE ȘI CARAMEL - Baton de ciocolată lapte cu caramel 26% cremă rom și 3,3% arahide

ciocolata rom cu arahide alune si caramel
Pe scurt:
Am tot văzut reclama la TV cu această ciocolată și am zis că acum e momentul să public articolul (recenzia era planificat pentru mai încolo), deși ciocolata o am de mai bine de o lună (prin august) în casă (dovada - mă lăudam pe facebook-ul celor de la ROM că am să scriu despre ea; nu știu dacă se mai poate ajunge la mesajul meu deoarece sigur sunt mulți care au mai scris câte ceva pe peretele lor); am găsit-o când apăruse și ROM PRĂJITURĂ (recenzia e aici), la un supermarket.
Caracteristici:
Miros: inițial simt un miros puternic de ciocolată ROM, apoi constat că mai are un miros... unul cam ca cel al unui baton „snickers”
Gust: surprinzător de bun pentru o persoană ce nu iubește ciocolata clasică ROM. Aroma de rom aproape că dispare la această ciocolată. Predomină laptele, apoi un gust de caramel și la urmă romul. Pot zice că are cam gust de snickers. Însă, ciocolată parcă e de o calitate superioară la „snickers”.
Textură: cum o știm și văd că are ceva din România - Bucureștiul ce e gravat pe ciocolățica mea.
Culoare: maronie, tipică ciocolatei ROM
Ambalaj: același tricolor des folosit de produsele ROM; atractiv și sugestiv! Conține exact ce e pe ambalaj! Nu e resigilabil, dar nici n-ar avea de ce! Se desface și foarte ușor!
Gramaj: 29 g

Poze :

ciocolata rom cu arahide alune si caramel
ciocolata rom cu arahide alune si caramel
ciocolata rom cu arahide alune si caramel
ciocolata rom cu arahide alune si caramel
ciocolata rom cu arahide alune si caramel
ciocolata rom cu arahide alune si caramel
ciocolata rom cu arahide alune si caramel
Concluzie: 
ROM ARAHIDE și CARAMEL [NOU] Autentic este o ciocolată ce m-a cam surprins! Nu mă așteptam să-mi placă! Ca și compoziție, cremă de rom nu prea are, ciocolata propriu-zisă are mult lapte, caramel e și el destul (și e îndeajuns), iar arahidele sunt, de asemeni, prezente. Ele sunt mărunțite și aproape că nici nu-ți dai seama că are. Se simt mai mult în gură; din punct de vedere vizual, nu prea se văd și nici în poze nu prea au ieșit! Per total, o ciocolată bună!
Nota10! I-aș fi dat 10+, dar parcă mai au un pic de lucrat la gustul ciocolatei propriu-zise; are cam mult lapte în compoziție și-mi dă senzația că mănânc o ciocolată ieftină de 1 leu 100g. Crema, caramelul aroma de rom și cu biscuții se împletesc bine, aici e ok. Eu zic că doar pe partea aceea mai au de lucrat. Totuși, o recomand!
De unde cumpăr ROM ARAHIDE ȘI CARAMEL?
1. De la Carrefour express - Strada Zizinului Brașov (de acolo o am eu; primii care au adus-o în Brașov, în acea zi).
Preț: 1,19 lei bucata în 11 august 2014
2. de la toate celelalte hypermarket-uri și supermarketuri sin țară (METRO, Selgros, Carrefour, MEGA IMAGE ș.a.); prețul variind de la sub 1 leu la peste 1 leu bucata.
Produs în România de Kandia Dulce SA

ATENȚIE! Poate conține și alergeni (gluten; are ulei de palmier - am văzut că cineva nu îl suportă). Deci, citiți eticheta (sau citiți-o din poză) cei ce vă știți cu probleme! Mai văd că are și ceva „E-uri”; dacă vă interesează, căutați-le care sunt și ce efecte are. Eu nu prea le dau importanță!

Îți place articolul? 
Test realizat în: 05 octombrie 2014
Ai nelămuriri? Întreabă mai jos!

2 comentarii: Leave Your Comments

  1. am vrut să pun în articol și reclama, dar n-am găsit-o încă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Încă ceva important! Dacă ești în București, o poți primi pentru degustare în taxi: https://www.facebook.com/romautentic.ro/photos/a.210607192338534.51155.131238253608762/783875488345032/?type=1&theater

    RăspundețiȘtergere

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!