POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

LOTTO Naturali Integral

LOTTO Naturali Integral - Snacks din porumb cu cereale integrale

pufuleți din porumb cu cereale integrale
Pe scurt:
După cum bine știți, Lotto e o marcă Best Foods producătoare de alune, snacks-uri ș.a. Acesta este unul din produsele noi ale lunii aprilie 2014. I-am luat pentru titlul prezentat pe ambalaj... Sunau promițător și interesant.
Caracteristici:
Miros: nu pot spune prea multe la această categorie. Nu îl pot defini cu exactitate.
Gust: dulceag, specific mărcii LOTTO, dar nu au vreo aromă specifică (brânză, cașcaval, etc.). Sunt doar cu sare și sunt puțini dulci. Cam seamănă la gust cu mămăliga; cu ceva de porumb.
Culoare: aurie
Gramaj: 55 grame
Ambalaj: folie semitransparentă de plastic. Conține exact ce scrie, dar nu-s chiar naturali. Deci e sugestiv și aproape real ambalajul.

Poze :

pufuleți din porumb cu cereale integrale
pufuleți din porumb cu cereale integrale
pufuleți din porumb cu cereale integrale
pufuleți din porumb cu cereale integrale
Concluzie: 
Sunt buni, dar nu chiar așa de naturali cum se specifică pe fața ambalajului. Nu sunt de post! Au lactoză, mai au gluten și dioxid de sulf (E220). De asemeni mai zic că poate conține urme de... (Deci nu sunt chiar naturali, dar asta se datorează și fabricii unde se fac și altfel de pufuleți). Deci cam înșeală clientul cu denumirea de pe pungă. Totodată, sunt foarte asprii și neprietenoși cu limba! Cereale integrale are; ambalajul ne spune că sunt într-o proporție de 25%. Per total, pot zice că-mi plac și m-au impresionat din punct de vedere al gustului, fiind cel ce contează cel mai mult la un produse alimentar (mai contează și prospețimea, printre altele). Cam aceasta e concluzia pe care o trag la finalul recenziei.
Nota: 10! Îmi plac și îi recomand!

De unde cumpăr LOTTO Naturali Integral?
1.  Carrefour hypermarket
Preț: 1,15 lei bucata
Produs în România (București).

Îți place articolul? 
Test realizat în: 17 aprilie 2014

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!