POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Kubeti SAX off/on

Astăzi vă prezint un nou test legat de un produs nou lansate de Kubeti în Bulgaria, dar prezent și lanoi! E vorba de Kubeti SAX off/on NACHO CHEESE FLAVOUR.

Mai pe românește, snacks-uri din porumb cu aromă de Nacho cu brânză (detalii legate de ingrediente, aspect, câte sunt în pungă, informații nutriționale - vezi poae mai jos).

Făcând o plimbare (fix acum o săptămână) prin Brașov și intrând într-un magazin mai micuț, mi-au sărit în ochi și am zis să-mi iau o pungă.

Mirosul: este unul plăcut, miroase a Krax, iar gustul e destul de asemănător. Pot să zic că m-au cucerit și vreau un bax de 6 de la Selgros/METRO (pe acolo încă nu le-am văzut; posibil să intre și pe la Auchan; de cora nu cunosc).

Gust: Foarte apropiat de Krax, cum am zis mai sus și se aseamănă cu chips-urile din porumb prezente la alte firme, tot cu aromă de Nacho Cheese.

Culoarea: este aurie spre portocaliu, iar forma asemănătoare unei trompete.

Gramajul este de 18 grame și nu sunt foarte multe în pungă. Văd că mai există și o altă variantă în Bulgaria, dar poate în curând și în România, dacă n-a apărut. Însă dacă e și pe la noi, n-o voi testa... nu sunt amator al produselor cu paprika. Și au mai scos una și cu sos tomat. Dacă le găsiți pe undeva, așteptăm să ne scrieți pe facebook și facem împreună un test.

Ca să n-o mai lungesc, vă spun că sunt foarte bune și le dau nota 10!

Unde le găsiți? Mai mult ca sigur la Carrefour supermarket ROST COM SRL, Strada zizinului nr. 2 Brașov în prețul de 1 leu pachetul și în special la Carrefour express (cam singurul loc unde au, mai ales în Brașov). Sper să vă placă și spor la căutat!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=796825720345591&set=a.142548005773369.30020.120807611280742&type=1&theater

Alte poze:



Aici un alt test la Kubeti CHIPZ MEGA