POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

NOU! Kubeti CHIPZ MEGA CHEESE FLAVOUR

Cei de la Kubeti s-au hătărât să facă și câte o variantă MEGA pentru iubitorii Snacks-urilor, o varinată mai spornică și foarte puțin mai scumpă!
Eu am văzut și la STIX varianta MEGA, însă m-a atras pe variantă MEGA, sortimentul CHIPZ CHEESE FLAVOUR. Așadar, am zis să-l testăm și pe blog, consumând înainte acest produs la pungi mici (găsiți în Selgros, în special, pungile mici de CHIPZ).
Pentru noua gamă SAXoff/on, nu am informații pentru varianta MEGA.
Un test al produsului NACHO CHEESE îl găsiți accesând aici.

Punga e considerabil mai mare și te aștepți să găsești foarte multe chipz-uri, însă nu-i chiar așa, dar sunt mulțumit de câte am găsit! Merită să dați mai mult pentru o pungă mare și sunt sigur că vă veți sătura cu ea, însă merită și pungile mici prin avantajul lor... țineți să nu vă îngrășați mâncând multe chipz-uri (sunt delicioase și nu te poți abține să nu le mănânci, iar mâncând mult automat te îngrași și nu e vorba doar de chipz-urile kubeti, ci de orice fel de mâncare; asta e regulă! cum se zice: „nu mai mânca așa mult că te îngrași”), atunci luați-vă pungi mici și considerați că ați mâncat pungi mai mari! Totuși, eu cred că nu vă veți abține și totuși veți opta pentru pungile MEGA. Sper să găsiți și să vă placă! Acum să vorbim de produsul prezent în poză, produsul în sine.

Sunt niște pelete ondulate, precum cele viva sau Kubeti STIX, însă față de STIX, se diferențiază prin gust. Deși acelea sunt și cu brânză, CHIPZ vine cu diferența că sunt ceva mai sărați, fiind prezent și o aromă de paprika printre ingrediente, dar și puțin piper și parcă au și puțină boia dulce, pe lângă pudra de cașcaval care deține majoritatea (poate vă sună rău, însă, eu vă spun că sunt delicioase și încercați-le cu încredere!). Eu le dau nota 10 și le mulțumesc celor de la Kubeti pentru că s-au gândit să scoată și o variantă MEGA!

Unde le găsiți? O data la minimarket Rost COM Carrefour - Strada ZIZINULUI Nr. 2, în prețul de 2,4 lei punga de 54 grame pentru variantele MEGA, iar restul sigur la Selgros (SAXoff/on am văzut doar la acel Carrefour, însă n-am mai fost de o săptămână prin magazine), la METRO și la Auchan City & Hypermarket, variantele STIX pungi mici și posibil să fie și prin cora (nu am cora în oraș).

Mai jos vă las și pozele și cu numărul CHIPZ-urilor din pungă! Poftă bună!

E. Wedel - ciocolată cu cremă de portocale roșii și mango.

O ciocolată ce mi s-a părut interesantă,
alegând-o mai ales pentru crema pe care spune că o are!

Mirosul este unul asemănător bomboanelor de pom cu jeleu; să vedem ce ne mai promite (articolul îl scriu în timp ce descopăr pentru prima dată această ciocolată importată din Polonia).

Ambalajul este resigilabil, ca la Milka și e ales bine, însă s-a cam sfărâmat ciocolata când am desfăcut ambalajul, poate din cauză că a stat la frigider și o am pusă de o parte cam de o lună de zile.

Fața ciocolatei este imprimată cu numele tipului ciocolatei și e de un maro deschis. Blițul îi va schimba puțin culoarea!

Tableta e destul de groasă, cam 0,5 cm spre 1 cm.

Se rupe foarte ușor (nu are o linie, dar nu se rupe chiar strâmb) și în mână pare puțin făinoasă și lipicioasă.

Crema în interior văd că e albă, de la gustul de portocale roșii insesizabile și un al doilea strat puțin transparent unde gustul de mango se simpte foarte bine. Însă până la urmă tot nu-mi dau seama care e crema de mango și care e cea a portocalelor. Ciocolată nu e chiar grozavă, dar crema face totul! Îi crește nota spre 10! Pe final parcă mi-a lăsat un ușor parfum în gură și pare că e puțin alcoolizată (poate de la spirt). E o ciocolată lăptoasă, cu un gust asemănător bomboanelor de pom cu jeleu și se topește în gură! Parcă are și ceva urme de fructe prin ea! Îmi place!

Am și distrus-o puțin și o să vedeți toate pozele mai jos!

Nota 9,8 și pot zice că îmi place și nu regret achiziția ce m-a costat 2,5 lei. Am luat-o din Complexul Comercial Brintex. Sper să vă placă și spor la căutat!

Mai multe despre firmă și alte sortimente: http://www.wedel.pl/czekolady-nadziewane/egzotyczny-duet

Poze: