POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Milka Brezel time Germania

Îți place articolul? 
Test realizat în 22 martie 2014

Noua ciocolată Milka ce se pare că e importată de Venos Smart Group București din Germania
E o ciocolată cu miros de cremă de alune tip finetti cu covrigei sărați. E foarte bună! Se rupe ușor, e puțin tare și se topește în gură! Sarea se simte și ea, însă e o combinație reușită! Nota 10! Spor la căutat!
Unde o găsiți? În Brașov, magazinele ce aparțin de Prodlacta - preț 3,6 lei la cel de pe Calea București, tot în Brașov la Carrefoour Rost COM Zizinului, în București pe la metrou la 5 lei și probabil și în Gara de Nord la supermarketul Ami , dar și în alte magazine de proximitate ce lucrează cu distribuitori.







Pozele mele:
*pentru că această prezentare a mai făcut-o cineva înaintea mea, nu o să scriu prea multe; n-are sens să scriu cam același lucru!; al doilea motiv pentru care n-o să scriu prea multe... mi-a șters din text platforma blog, cât timp a fost o schiță și nu mai știu ce am scris.

HELP STRESS - băutura anti stress la 0,5 litri

Plimbându-mă printre rafturile unui hypermarket, mi-a sărit în ochi o etichetă pe care scria băutură anti stress... Am zis o mai fi și asta? M-am uitat la ea și scria că e o băutură cu rodie, mere pădurețe și ceva plante... Și am decis s-o achiziționez să văd ce mai e și asta, iar prețul nu era deloc mare.
Odată deschis capacul, băutura împarfumează toată camera. Practic aflu că e un ceai. Gustul e deosebit, se simpte aroma de rodie și de mere. E dulce și parcă are un efect antistress. E plin de arome și nunle poți distinge chiar pe toate. O asemănare se poate face doar că băuturile de tip ceai de la Rauch, însă doar seamănă, aceasta având mai multe arome plăcute..

Mai multe n-am ce să vă spun... E un ceai bun la un preț de 2,61 lei cumpărat din Auchan City, o băutură bună dacă vreți să mai încercați și altceva! Nota 10 și spun că îl recomand, dar nu în cantități foarte mari, căci are extract de ginkgo.


Site poducător: http://www.procer.ro/procerro/index.php?page=marci-proprii