POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

OKF Aloe vera King Natural Gold Kiwi auriu

Citat: „OKF ALOE VERA KING GOLD KIWI este o bautură din clasa PREMIUM.
ALOE VERA KING GOLD KIWI este o bautură răcoritoare extrem de fină, de calitate superioară, cu gust proaspat de kiwi.
Aspect limpede, culoare naturală de kiwi, cu pulpă de Aloe Vera în suspensie, îndulcită cu miere, zahăr organic din trestie, plină de vitamine, poate fi consumată indiferent de vârsta, oriunde și oricând.

BRANDUL OKF ALOE VERA KING ESTE NO.1 ÎN VÂNZĂRI ÎN ÎNTREAGA LUME ȘI DEȚINE 80% DIN PIAȚA MONDIALĂ A BĂUTURILOR CU ALOE VERA, ATINGÂND O CIFRĂ DE 500.000.000 STICLE ÎN ANUL 2008.
SUCCESUL SE DATOREAZĂ POLITICII COMPANIEI OKF DE A FOLOSI NUMAI INGREDIENTE NATURALE, ATENT SELECȚIONATE ȘI PRELUCRATE ÎN FABRICAREA ÎNTREGII GAME DE PRODUSE OKF.
ALOE VERA KING GOLD KIWI ESTE PREMIUM PENTRU CA:
CONTINE 30% ALOE VERA ORGANICA
INDULCITA CU MIERE SI ZAHAR ORGANIC DE TRESTIE
NU CONTINE COLORANTI ARTIFICIALI
NU CONTINE CONSERVANTI
NU CONTINE AROME ARTIFICIALE
NU CONTINE GRASIMI
ZERO COLESTEROL“

Părerea mea: un suc interesant cu gust proeminent de kiwi din care n-am mâncat niciodată (am în plan, l-am găsit de vânzare undeva în București). Culoarea este aurie, cala bere, iar produsul din Coreea de Sud își face prețul de aproape 6 lei în Auchan City, preț afișat pe 26 martie 2014 (era ceva promoție, de obicei costă peste 12 lei). Produsul e nou pe piață, avea o etichetă cu nou (mi-a fost ruptă la casă din lipsă de antenție la manipulare). 
Mirosul e de un kiwi mai deosebit, la fel și gustul dulce cu accente de plastic. Are pulpă de aloe cu care nu mă împac (ei zic că e 30% aloe, aceasta părându-mi a semănând cu un gust de plastic și nu mi se pare a fi chiar 30%). Altfel e ok, dar aloea parcă îi strică din calitate. Așadar, vă zic că e dulce, îmi place și-i dau nota 9, din cauza aloei. Totuși, e un produs de încercat și nu regret achiziția. Din spusele lor, pare a fi un suc natural și îmi pare și mie asta, însă pot confirma după ce mănânc un kiwi auriu. Nu am cheltuit niște bani fără rost!
L-am testat strecurând și pulpa de aloe și parcă mi s-a părut ceva mai bun!

alte produse din gama lor: http://www.okf.ro