POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Înghețată Oreo ice cream vanilla

Vine vara cât de curând, iar magazinele încep să își facă tot mai multe stocuri cu înghețată. Noutățile încep să apară. Și dacă sunteți iubitor al biscuiților OREO, aveți un motiv în plus să "călăriți" mijloacele de transport și drumurile, căci pe piața din România apare înghețata OREO, de vanilie produsă în Bulgaria fiind la 1000 ml la Auchan City, Auchan și Kaufland.

Prețul diferă, la Auchan costă 20 lei, iar la Kaufland 23,ceva. Prețul mi se pare mic și până nu voi găsi și ceva mai mic, nu o voi "proba". Mai aștept, căci la cora Lujerului (zona de lângă Plaza România), este și un borcănaș http://www.coradrive.ro/drive/ro/lujerului/oreo-inghetata-vanilie-160ml-80g

Produsul se pare că e importat de cei cu înghețata Amicii, pe cutie scriind să intri pe site-ul kubo.ro Mai multe detalii nu am acum, voi încerca să fac o poză cu produsul la raft, dar e cam interzis să faci asta, însă totuși voi încerca! Spor la degustat și să-mi spuneți cum e... Dacă o luați înaintea mea, facem un articol împreună!