POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Reese's PEANUT BUTTER CUPS

În traducere, 3 cupe ca la brioșe cu unt de arahide, colet 51 g. 
Sloganul acestui produs este: „The classic REESE'S. The perfect combination of chocolate and peanut butter.“ și definește exact produsul! Nu mi s-au părut ceva extraordinar privind amabalajul. Mă gândeam că o fi ceva napolitană în ea. Marca nu îmi e cunoscută, deși cred că am mai mâncat când aveam vreo 5 ani de la cineva ce a venit din S.U.A. Dar cum tot caut să fac teste, am zis s-o iau. M-am uitat pe etichetă - Made in USA, preț relativ ok și am zi să încerc. 
Încă nu le-am gustat! Dar mirosul îmi amintește de o ciocolată snickers; nu știu exact, dar clar de o ciocolată amerciană mâncată în copilărie ca un nehalit! Miroase a alune și foarte puțin a ceva finetti, nutella. Mirosul este excepțional! Nota 10 cu felicitări pentru miros!

Cele trei cupe vin într-o hârtiuță subțire. Ciocolată subțirică în partea de jos, ce adăpostește o cremă maronie în care se găsesc arahide foarte mărunte și puține. Crema e de consistența ciocolatei milka egg. Clar e o ciocolată din care am mâncat mai demult! Cel puțin crema e aproape identică la gust cu aceea! Crema e puțin sărată, foarte puțin, cu gust predominant de unt de arahide și asemănătoare cu ceva Mars sau Snickers. Până la urmă, îmi dau seama că e precum ciocolata Smash ce a dispărut de pe piață! Gustul ciocolatei aproape că nici nu se simpte, însă crema face ca ciocolata să fie splendidă și să mănânc zeci de cupe din acestea până vomit!

Ce să vă mai zic, priviți și în poze și vă mai faceți o idee! Eu sunt încântat de această ciocolată și îi acord nota 10 cu felicitări și cred că e cea mai reușită alegere făcută în ultimul an! O recomand cu cea mai mare plăcere! Inconvenientul ar fi prețul și numărul mare de cupe! Dacă aveți legitimație la Selgros, e ok... Dacă nu, vă scărpinați de 8,5 lei!

Comparat cu ciocolata autohtonă și mai ales cu milka, milka e apă de ploaie pe lânga Reese's 3PEANUT BUTTER CUPS. Ceva de la Milka ce s-ar apropia puțin de concurență ar fi o milka noisette de prin Ungaria (parcă așa arăta). Avem și noi Noisette, dar nu e aceeași ciocolată! Aceea pe care am mâncat-o din import a fost de 3 ori mai bună!
în Auchan City


Unde găsiți? Selgros Cash&Carry unde se vând la bucată - preț 3,99 lei
                     http://bunatatiamericane.ro/dulciuri/ciocolata-reese-s/reese-s-2-peanut-butter-cups și la partenerii săi: Quick Deli (strada Tunari Nr.2, zona stadion Ștefan cel Mare București), Market Nord (Sos. Nordului nr 102-194 și strada Alexandru Puskin nr. 30 zona Primăverii), SUPERMARKET Tia NON STOP (Strada Erou Iancu Nicolae nr. 87 Pipera).
                      Auchan City (Auchan) - 4,69 lei
                      Kaufland Brașov (nu aveau prețul pus) 

Distribuitorul este acesta: http://www.desilva.ro/node/191
Site-ul american:
https://www.hersheys.com/reeses/products/reeses-peanut-butter-cups/milk-chocolate.aspx

În selgros mai erau două sortimente și am mai testat și o napolitană aici.