POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

KA SPARKLING Karibbean Kola Flavour Drink

Despre KA:
Acesta vine cu sloganul: "A taste of the Carribean"
Rețeta pentru sucurile KA este aroma autentică, oferind consumatorilor, prin această gamă o parte din paradisul Caraibelor.

KA a fost lansat în 1960 de Kenneth Abbott și este bazat pe rețete originale jamaicane. Este cea mai consumată băutură carbogazoasă în rândul comunităților africane și caraibiene din Marea Britanie.

Părerea mea:
E un suc carbogazos venit din Marea Britanie și cred că din Scoția mai exact. Am avut ocazia să beau de vreo 4 ori în România, odată acum mai bine de un an și jumătate când l-am găsit la Auchan Militari București în cantități enorme și preț mic! Până în 2 lei! Atunci aveau toată sortimentația prezentă de la KA (între timp au mai apărut vreo două variante). Îmi amintesc că cea mai bună a fost cea Pineapple și m-a surprins și cea Grape, prin culoare și gust asemănător de Fanta Struguri Roșii (acesta se mai găsește în Brașov la benzinăria MOL Saturn la un preț exorbitant - 5,5 lei). Toată gama consumată atunci avea și un gust specific KA (ca și la Fanta, unde toată sortimentația are și gust de portocale).

Acum, revenind la Karibbean Kola, sucul e bun și părerile sunt împârțite ca și în cazul lui Dr.Pepper. Inițial, acum un an și ceva nu mi s-a părut extraordinar, dar am refăcut un drum pentru a-mi mai cumpăra și n-am mai găsit :( (pe atunci, în Brașov nu era Auchan). Am ajuns în vară la mare, lipsă și acolo (doar prețurile mai erau). Și am rămas doar cu gândul la ele. Îm părea rău că îmi luasem doar câte o doză din fiecare, iar prețul era extraordinar de bun!

Când deschizi doza, descoperi un miros interesant, poate plin de chimicale... Nu prea mă interesează asta. Însă e ciudat și nu mi se pare că miroase urât. Parcă totuși, seamănă la miros cu niște medicamente pe care le luam când eram mic, parcă cu Vitamina K pentru probleme cu sângerările nazale și nu le suportam. Dacă nu vă gândiți la asta, vă v-a plăcea băutura Oricum, după ce tot beți din el veți dezvolta mereu diverse păreri. Cum am mai spus-o, e ca la Dr.Pepper.

Gust asemănător mirosului, dulce, caramelizat și fructat. Cred că te duce cu gândul la Caraibbe și o plajă însorită. Ca de obicei, cel mai bun la gust e când e când se ține în frigider și e rece.

Culoare aproximativ la fel ca la orice băutură de tip Cola. 

Preț: 3,49 lei în data de 28 februarie 2014 (numai acum în aprilie am ajuns la el să-l consum iar) în MEGA IMAGE Calea București Brașov (doar acolo e în Brașov și poate și în cel dinspre Bran). Poate mai e și la MEGA IMAGE în București și la Concept Store. Alte locații unde se mai găsește: încercați la Auchan Militari, deși nu cred că mai există în magazinele Auchan (doar alte produse A.G.Barr mai sunt la Auchan doar din gama Rubicon), prin benzinăriile MOL, OMV, Agip, Petrom, Rompetrol, Litro, prin METRO Militari, dar mai mult Rubicon și mai încercați la Quick Deli și mai era un supermarket în București, însă nu-mi mai amintesc numele și am văzut de la acest importator, renova decor pe numele său, produse și în cora Lujerului, dar și în altele cred că au.

Nota produsului: aproape 10, fiind puțin grețos. Încercați și vedeți ce va ieși. La spital nu cred că ajungeți! Mie îmi place.


http://rubiconexotic.ro/portofoliu_ka.html
http://www.agbarr.co.uk/ces_brands.nsf/brands/brands-ka.html

Dacă aveți vreo nelămurire, lăsați un comentariu și vă voi răspunde.

Milka Choco Jelly

Iată că a apărut și în România! Preț bun, nu e importată, e primul scris în limba română, deci e adusă de Modelez România! Încă n-am testat-o, dar am găsit-o joi seara pe rafturile de la Carrefour la prețul de 11,99 și vine în varianta de 250 g. Probabil intră în taote rețelele de magazine, întâi la Mega Image, LIDL, cora și Auchan, apoi METRO, Selgros, Kaufland.
Nu mă aștept să mă uimească, mai ales că sâmbătă am avut parte de o ciocolată surpriză cu un gust deosebit, marca Reese's, pe care o consider reușita anului în testele mele!
Despre test:
Încep să desfac ciocolata... Mirosul e plăcut, nu l-am mai simțit la o ciocolată Milka. Parcă e o combinație de mirosuri între Poiana și Reese's testată ieri. E un miros de pastă de alune. Conținutul de cacao este în jur de 30%. E plină de bombonele de tip smarties, jeleu și bomboane pocnitoare (cum era și Kandia Bum-Bum prin 2000).
Aspectul e jucăuș și dezordonat. E o tabletă înaltă și cam greu de rupt, pentru că nu știi de unde s-o faci.
E o ciocolată dulceagă, pocnitoare și atractivă. Chiar îmi place ideea și amalgamului de gusturi. E dulce și ca un suc din mix de fructe. Nu îți dai seama de la ce vin gusturile. Ciocolata chiar e reușită, e plină de bombonele pocnitoare, urmând apoi jeleurile fructate cu arome deosebit de bună. Sunt niște jeleuri ca de consistența unui gem, ca niște stafide... Cred că sunt cele mai bune jeleuri mâncate până acum. Și bombonelele sunt bune, asemănătoare cu Smarties ori M&Ms (duc mai de grabă spre M&Ms). Ele au culoare portocalie, galbenă, roșie și albastră turcoaz. Printre ingrediente regăsim și ceva E-uri, unele poate cancerigene, scrise sub denumire chimică, însă eu nu mă uit la asta când cumpăr produse. Nu mă interesează ce chimicale are, căci așa va trebui să trăiești cu aer, care și ăla e poluat!
Așadar, o ciocolată reușită, dulce cu un mix de gusturi, nu la fel de bună ca Reese's  PEANUT BUTTER CUPS, însă care primește un meritat loc doi în topul celor mai bune teste de anul acesta și o consider una dintre cele mai bune ciocolate Milka. Nota 10 și probabil va fi cea mai vândută, fiind în topul preferințelor pentru cei ce mâncau prin 2000 Kandia Bum-Bum!
Mai jos o să vedeți toate detaliile legate din ciocolată (jeleul, drajeurile, iar efervescentele sunt prea mărunte ca să le descopăr și a le face poză).


Milka în străinătate: http://www.milka.de/milka2/page?siteid=milka2-prd&locale=dede1&PagecRef=962

dintre-noutăți.blogspot.ro vă dă mereu cele mai interesante noutăți, cele mai interesante produse!

Reese's Sticks

Ciocolată învelită aromată cu cremă de unt de arahide și napolitană crocantă
Acesta este al doilea test pe ziua de astăzi cu marca americană, un test de care sunt puțin dezamăgit. Asta din cauza faptului că am testat întâi ciocolata. Și asta va primi tot nota 10, dar fără felicitări! Miros identic cu cealaltă, gust ceva mai grețos și mai dulce! Seamănă puțin cu Lion. Napolitana e crocantă, ciocolata într-un strat subțire, lăptoasă, asemănătoare ca cea de la Joe, dar nu chiar... e aproape insesizabilă, dar bună și în cremă se regăsesc din nou acele bucățele extra mărunte de arahide. Din nou apare același inconvenient, cantitate mică (42 g) preț mare, mai ales pentru o napolitană ce n-ar depăși normal cam 1 leu!

Concluzie după cele două teste: Napolitană versus Ciocolată? Aleg ciocolata!

Unde găsiți? Selgros Cash&Carry unde se vând la bucată - preț 4,06 lei, Auchan City (Auchan) - 4,75 lei, Kaufland Brașov (nu aveau prețul pus) 
                    iar pe http://bunatatiamericane.ro/ văd că n-o au

                                  Poze:
În Auchan City
În Auchan City

Distribuitorul este acesta: http://www.desilva.ro/node/191
Site-ul american:
https://www.hersheys.com/reeses/products/reesesticks/wafer-bars.aspx


Și ar mai fi un produs și la Selgros și probabil și la la http://bunatatiamericane.ro pe care nu știu dacă îl voi testa și cred că acela chiar seamănă cu Lion.