POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

delaco Suplu: Cașcavalul cu 15,9% grăsime

Gama aduce si un unicat pe piata: primul cascaval afumat cu un continut redus de grasime.  Delaco Suplu Afumat urmeaza acelasi procedeu natural de afumare la rece pe care il urmeaza si cascavalul Delaco afumat. Rotile de cascaval sunt gazduite in afumatoare pentru 6-12h, in functie de marime. La afumare se foloseste doar fum de lemn de fag.
”Avem deja cel mai bine vandut cascaval afumat in comertul modern, noul suplu afumat este o completare fireasca. Am conceput această gamă astfel încât să aibă succes atât în rândul femeilor, cât şi în rândul bărbaţilor. De obicei ei sunt lăsaţi în planul secundar când e vorba de produse cu mai puţină grăsime pentru că sunt mai puţin dispuşi să facă un compromis în ceea ce priveşte gustul”, a declarat Daniela Dumitrascu, Marketing Manager la Delaco.
Produsele sunt disponibile  in magazine incepand din aceasta luna si sunt usor de recunoscut prin eticheta - silueta aplicata pe rotitele de cascaval.
Delaco Distribution e o companie producătoare, importatoare şi distribuitoare de produse lactate, a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri în creştere în lei cu 3%, ajungând la 207 milioane de lei (46,7 milioane de euro), potrivit datelor de la Registrul Comerţului şi Ministerul Finanţelor.
Compania este deţinută din 2010 de Bongrain Europe – liderul mondial în specialităţi de brânză. Firma a fost fondată în anul 1996 de Tudor Comăniciu, iar la jumătatea anului 2010 francezii de la Bongrain primeau avizul de la Consiliului Concurenţei pentru achiziţionarea a 52% din acţiuni. Tranzacţia a fost evaluată la acea vreme la peste 10 milioane de euro.