POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Se pregateste un nou Carrefour express in Brasov

Acesta va fi situat pe Strada Saturn, nr. 31-33, în zona semaforului, lângă catedrală și Lidl, fix lângă BRD (accesați street view) și este în construcție!

Actualmente, în Brașov, rețeaua express numără 8 magazine pe:
Str. Brândușelor, nr. 84
Str.Crinului, nr. 75, camera1
Str. Gospodarilor, nr. 7, bloc 1, mag.92
Str. Griviței , nr 47
Str. Mircea cel Bătrân, nr.39, parter, bloc 51
Str. Olteț, nr. 31-33, bloc 307
Str. Prunului, nr. 7-15, bloc 8
Str Zizin, nr. 2, bl. 40, sc. C, parter

Așadar, acesta ar urma să fie cel de al 9-lea magazin Carrefour express din Brașov.
„Carrefour Express combina profesionalismul angajatilor si calitatea produselor cu care te-ai obisnuit in magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate.
Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania. Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugand elementele Expressdistinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja. Nu cream m2 noi de comert de proximitate modern care sa asfixieze comertul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja.” http://www.carrefour.ro/express.html

La Carrefour express produsele nu sunt aceleași ca la hypermarket! Prețurile sunt destul de mari, dar găsești și produse noi, interesante la prețuri bune, chiar de hypermarket. Cu ajutorul carrefpur express am descoperit și eu câteva produse ce nu sunt în altă parte!

În Brașov, Carrefour mai deține un Hypermarket pe Calea București, pe DN1 direcția spre Valea Prahovei și trei market-uri: 

Str. Cris, nr.18 cartier Răcădău; Str. Calea București , nr. 71; Bd. Griviței, nr. 77, Complex Comercial Onix

Promoție nouă la Star

Cei de la PEPSICO lansează o nouă promoție la toți pufuleții Star - ANGRY BIRDS SPACE prin care anunță multe premii garantate!

Concursul începe din 22 aprilie și ține până în 14 iulie, iar produsele participante au început să apară pe rafturile din Auchan și Carrefour.

În poze, vedeți detaliile legate de premii.