POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Reese's nUT BaR

Reese's nUT BaR - Baton de ciocolată cu arahide 47G; „CRUNCHY PEANUTS, PEANUT BUTTER, CREAMY CARAMEL AND CHOCOLATE FLAVOURED COATING” - Arahide crocante, unt de arahide, cremă de caramel și învelite în ciocolată.

După testul reușit cu cele 3 cupe de aici și napolitanele aproape la fel de bune de aici , a venit momentul să încerc și batonul de ciocolată! De la început vă zic că aveți să vă așteptați la fratele produsului Smash!

Despre ambalaj vă spun că e sugestiv celor ce se găsesc în baton, dar te face și sceptic asupra produsului. Eu unul am zis... Ce o mai fi și ăsta... nu mă atrage... Însă, după ce mi-am luat din celelalte variante, am zis ulterior să încerc și asta.

Despre
miros vă spun că e plăcut, identic cu cel al produsului de aici.
Gustul e foarte bun. Îmi amintește de copilărie și momentele când mâncam Smash. Găsim în interior, arahide americane întregi de o calitate superioară, foarte bune, o ciocolată exterioară bună, caramel de calitate ce se întinde și e lipicios tare, binecunoscutul unt de arahide Reese's și puțină sare. O combinație foarte reușită și un baton nu chiar așa de grețos cum sunt cupele de aici. Ciocolata nu este amăruie. Batonul e foarte bun, dar nu e recomandat dieteticilor, având un baton aproape 275 kcal. Dacă mâncați vreo 3-4 pe zi, deja cred că devine o problemă și se apropie de acoperirea necesarului zilnic de kcal.

Concluzie: Nota 10! Un produs ce înlocuiește cu brio produsul Smash ce nu mai există! Cumpărați-l cu încredere!
Unde îl găsiți? → Selgros Cash&Carry unde se vând la bucată - preț 3,70 lei în data de 13 aprilie 2014
                           http://bunatatiamericane.ro/dulciuri/ciocolata-reese-s/reese-s-nutrageous-bar și la partenerii săi: Quick Deli (strada Tunari Nr.2, zona stadion Ștefan cel Mare București), Market Nord (Sos. Nordului nr 102-194 și strada Alexandru Puskin nr. 30 zona Primăverii), SUPERMARKET Tia NON STOP (Strada Erou Iancu Nicolae nr. 87 Pipera).
                         → Auchan City (Auchan) - 4,26 lei în data de 11 aprilie 2014
                         → Kaufland Brașov (nu aveau prețul pus)

În Selgros
În Auchan City
În Auchan City
Distribuitorul este acesta: http://www.desilva.ro/node/191
Site-ul american:
https://www.hersheys.com/reeses/products/reeses-nutrageous/candy-bar.aspx

Test realizat în 14 aprilie 2014

Derby Coffee Cola

Derby Coffee Cola - Băutură carbogazoasă răcoritoare cu îndulcitori și cu cafea.

E un produs de la care nu mă așteptam la prea multe. Are un miros de cappuccino. Gustul e interesant având aromă de cola în combinație cu cafea/cappucino. E grețos dacă îl miroși atent, însă e bun la gust și dulce. Totuși, cred că e o băutură ce s-a făcut prin combinarea de cola mai ieftină cum e adria și un pliculeț de cappuccino. Nu e foarte carbogazos, o mare parte din bioxidul de carbon ieșind când îl desfaceți. Oricum, e interesant, îmi place și e bun! Așteptările nu se adeveresc și constat o băutură bună cu un preț mic de 1,5 lei și 300 ml la PET. 
Băutura provine dintr-un oraș de lângă Plodviv, Bulgaria unde probabil e și făcută.
Despre
ambalaj vă pot spune că seamănă cu un PET de bere Burger. E intereant asta.

Nota acestui produs: mă gândesc la un 9. Aș mai repeta testul, dar tot cu 300 ml. Mai mult eu zic că strică. Încercați-l totuși dacă îl găsiți pe undeva. Până acum am încercat mai mult produse care mi-au plăcut, însă poate voi găsi și produse pe care nu le voi recomanda.
Eu l-am luat din La Doi Pași Dârste Brașov (SC Anisia 2002 SRL numărul 252, Calea București).


Pe site-ul producătorului: http://www.novatrade.bg/assets/img/product1d.en.jpg
Test realizat în 07 aprilie 2014.

Dr Pepper zero

Dr Pepper zero 330ml - Băutură răcoritoare carbogazoasă cu îndulcitori

Un produs ce l-am descoperit pe rafturile din Auchan City, prin luna octombrie-noiembrie 2013. Un produs ce nu se găsește pe rafturi mereu, e importat din UK de către RADA FNB ROM, importatori ce au mai adus în românia și Cherry Coke din Polonia, la doze de 330 ml (în Auchan, Selgros, Carrefour), PET-uri de 0,5 l și 1l.

Depre produs vă pot spune că e interesant la gust și bun. Trăiască zaharina!

Nu are zahăr, dar are alți îndulcitori cum ar fi aspartamul și acesulfamul de potasiu. E puternic carbogazificat, ca și Coca-Cola ori Pepsi.

Mirosul este ca de cireșe sau migdale și are cam toate caracteristicile unei băuturi clasice Dr Pepper. Gustul pare a fi de gumă cu cireșe/migdale. E gust specific de Dr Pepper, dar cu iz de zaharină. Cred că mai exact, zahărul a fost înlocuit cu zaharina. Se simte puțin și gustul de cola de la cafeină și caramel. Sunt ceva diferențe față de Dr Pepper simplu. Eu unul nu agreez prima variantă, cea cu zahăr. Îmi place mai mult aceasta zero.

Culoare specifică, negră precum coniacul.
Ambalajul îmi place: e alb și atractiv.

Nota: 10, îmi place, nu mă dă pe spate, dar e bun! Îl recomand, însă nu se găsește mereu pe rafturile din Auchan.
Preț: 3,23 la Auchan City în data de 26 martie 2014. Încercați și la Mega Image, poate îl găsiți (nu știu de ce, dar rețin că l-am văzut o scurtă perioadă în Brașov și acolo - probabil în București au mereu la Mega Image).

Spor la căutat și degustare plăcută!
Test realizat în 11 aprilie 2014, publicat 14 aprilie 2014.

Diet Coke coffeine free

Coca Cola Diet fără cofeină 330 ml
Am văzut prin octombrie în Auchan City un nou import din UK, marca Coca Cola. Am zis să îl încerc! Actualmente e și la Mega Image, 3,49 lei

E o cola fără cafeină și dietetică... M-am cam îngrășat :)) mă dau pe dietetice! Mirosul e de coca cola, iar gustul asemănător cu coca cola light și cola zero. Nu are zahăr și e carbogazos. În schimb are îndulcitori (aspartam și acesulfam de potasiu) și se simte gustul lor. 

Culoare ca la orice băutură marca coca cola. Mai multe nu ai ce să zici de acest produs. Nu iese cu mult în evidență față de un alt tip de cola de la coca cola. E bună și-și face cei 3 lei dați pe doza de 330 ml! 

Nota nu prea pot s-o apreciez. În general nu apreciez coca cola, dar încerc noutățile! Nu sunt cel mai încântat, dar merită încercat! Nu sunt mare băutor de coca cola, deci nu știu exact ce notă să îi acord. Cred că totuși 9-10 merită! Nu e rea la gust!

Site producător: http://www.coca-cola.co.uk/brands/diet-coke.html
Articol scris pe 7 aprilie 2014, publicat în 14 aprilie 2014.