POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

PIRULO Jungly LIMITED EDITION


PIRULO Jungly LIMITED EDITION - înghețată jeleu pe bază de  apă cu aromă de căpșuni (59,8%) și înghețată cu aromă de fructe tropicale (40,2%)

Se apropie vara (deși nu se vede), iar producătorii de înghețată încearcă să ne surprindă cu câte ceva nou. Tehnica de marketing, ce să-i faci! Dar noi ne bucurăm, căci fără ei, nu am fi noi! Așadar, astăzi vă prezint, pe o vreme nu tocmai bună de consumat o înghețată, noua înghețată reinventată numită PIRULO Jungly în ediție limitată. Se pare că s-a renunțat sau va fii în paralel cu cea de banane.

Cum vedeți și în subtitlu, Avem pare te o înghețată ce nu mai are vreo legătură cu banana! Jeleul este de căpșuni, totul
miroase a căpșuni, iar în mijloc avem parte de data asta de un „miez” galben, cu gust de fructe tropicale, mai exact cam de ananas. E foarte apoasă, iar aromele nu se simt așa de tare. Pe scurt: avem de a face cu o înghețată acoperită de un jeleu bun, de căpșuni și un interior galben, apos, de ananas.

La
aspect punctăm faptul că e același mod de desfacere ca și la cea de cu jeleu de banană și interior de vanilie. Se desface tot ca o banană și se savurează încet, dacă se poate. E doar de 49g (45ml), dar pe căldură e perfectă și poate înlocui un păhărel cu apă rece, având în compoziție multă apă.

Concluzie: O înghețată pe care o vom căuta mai mult spre vară, pentru a vedea ce au mai putut inventa cei de la Nestlé. E bună, îmi place, dar nu mă dă pe spate. Poate cu o cutie mâncată cu așa ceva, voi deveni mai fidel aceste noi înghețate în ediție limitată! Nota acordată e undeva spre 10! E de încercat, măcar la vară și îmi pare totuși rău că mi s-a terminat repede! Aș mai vrea măcar una!

Unde o găsiți? Deocamdată doar la Kaufland la prețul de 1,49 lei. Ușor, ușor va apărea peste tot în țară, dar și în Spania și Polonia (se pare că e produsă în Polonia și provine din Spania).

Spor la lins!

Test realizat în 17 aprilie 2014.