POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Produs nou la Fornetti

Numele produsului: CORN
Preț: 1 leu
Unde? Fornetti patiserie

E un corn simplist, ce nu iese în evidență prea mult, e ceva mai bun ca cele din panificația proprie a marilor centre comerciale. Nu are nicio cremă, exteriorul a fost puțin cam tare și era puțin dulce. Parcă avea și puțin unt topit. Semăna foarte mult cu aluatul de pâine. E un corn ce nu iese în evidență prea mult! Nu prea ai ce să spui despre el. Nu m-a impresionat, dar e mai bun ca alte cornuri mâncate (făcându-se comparație cu cel primit de elevi sau cele de la Carrefour, Kaufland sau Auchan - mă refer la cornurile simple). Nota produsului: 7. Nu pot zice că îl recomand, dar în loc de pâine e bun! E consistent și ține de foame.
Test realizat în: 11 aprilie 2014

Naty EXCLUSIVE MIGDALE

Napolitane cu Cremă cu aromă de Migdale & Glazură de Cacao

Ambalajul este atractiv, însă nu arată exact ce e înăuntru. Prin glazură se văd straturile de napolitană. Produsul nu știu cât de nou este, însă nu l-am mai văzut pe raft ori a fost și nu l-am observat. Gustul de migdale e prezent mai mult în ciocolată (glazură puțin amăruie dar și dulce în acelaș timp datorită cremei ce anulează gustul de amărui) și mai mult în miros. Crema e mai mult vanilată, e mai mult de vanilie.
Au un miros deosebit asemănător și cu cireșele (era o gumă de mestecat Hubba Bubba cu cireșe parcă, dar și Coca Cola Cherry UK are acest miros și chiar 7UP Cherry). 

Vafa este subțire, vanilată (nu e termenul cel mai bun, e vafă alb-maronie, dar nu înspre negru cum e cea cu cacao) și tipică napolitanelor Naty. Gustul nu este așa de pronunțat (e tipic de migdale), poate și pentru că expiră în 20 zile, însă sunt bune. Nu cele mai bune napolitane încercate vreodată, dar sunt bune. Nu aș mai repeta testul, căci o pungă mi-a făcut pofta și nu-mi mai doresc alta! Ca o comparație, există niște napolitane Poloneze de la Néstle ce sunt foarte bune și care m-au impresionat. În curând o să scriu și despre ele.

Nota produsului: Undeva peste 8. Sunt ok, puteți să le încercați, dar vă zic că nu mă dau în vânt după ele. Nu sunt cele mai reușite! Prețul însă e unul cam mare, mai ales că expiră repede (le am cam de o săptămână în casă - sfârșitul lui martie) și în acești bani există alternativa Joe sau altceva.

Preț: 4,8 lei în data de 23 Martie 2014
Unde? Carrefour Hypermarket
Firma producătoare:
http://www.europeanfood.ro/ro/brands_naty_exclusive.html (necesită flash player)
Test realizat în: 09 aprilie 2014