POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Vin cu aromă de bere?

Trebuie să vezi neapărat!

Uite că a venit și Paștele! Cu ocazia asta vă urăm Paște Fericit, Hristos a Înviat și Sărbători fericite și ce se mai urează de bine...!
Însă, iată că de paște mai dăm și rateuri când cumpărăm produse. Un exemplu: berea pe post de vin, produsă la Buzău! Ori e greșală mare de etichetare ori nu știu ce să cred. Noi nu ne-am propus să promovăm alcool, dar asta chiar trebuie văzută. Eu nu beau alcool, dar mi-a atras atenția acest produs cumpărat de la un "chioșc" din greșală. Unul din locuitorii casei a zis să meargă la magazin să ia un bidon cu vin, ia cerut vânzătoarei și aceasta cu 7,5 lei văzuți în casă, ia oferit cu plăcerea cea mai bună bere (ori nici ea nu știa, deși mă mir ori a făcut asta intenționat). Respectivul a cerut vin, a venit cu el acasă și a început să bea... Pe loc n-a observat că era bere. Și ambalajul & culoarea sugerează că e vin acolo. Însă să vezi că nu e așa.

Îl desfaci, nu are presiune, miroase a vin (cum e frutti fresh struguri albi) și la agitare face o spumă ca la bere. E un fel de carcalete. Însă problema e alta, o iei ca atare, așa e produsul, dar e foarte înșelătoi... Dacă e și la hypermarket, vezi 7,5 lei 2L și vrei un vin... Nu te mai uiți ce scrie, ajungi acasă și ce vezi... Vin cu gust de bere sau mai exact Bere cu aromă de fructe, cu îndulcitori și 8,5% vol. E tare, te îmbată, dar în loc de vin te alegi cu un carcalete, cu un fel de bere-vin. Are și legătură cu vinul, că are ceva compoziție de fructe și un gust de vin. Așadar, nu vă lăsați păcăliți și citiți mereu eticheta, fie paște fie nu! Noi ne-am luat țeapă și nu vreau să mai pățească altcineva. Firma nu e de vină, ea spune ce are în PET, însă vânzătoare e de vină și eu ca și client că n-am citit eticheta.

Acum, dacă îți place berea poți încerca acest produs, însă noi vroiam să bem un vin, nu bere! Firma din Buzău chiar nu are nicio vină (poate doar puțin pentru ambalaj care sugerează clar faptul că trebuie să fie un vin alb acolo). Pozele sunt reale, dar am sesizat problema după ces-a consumat o cantitate din conținut, mai exact m-a atenționat unul din consumatorii casei. Zice, ia uite aici ce vin beau... Vin care defapt e bere! Dacă te uiți la el fără să citești, chiar ești convins că acolo e vin alb! Deci, încă odată atenție dacă vreți să beți un vin și nu o bere-vin!


Mâncarea făcută cu el a ieșit bună, dar e cam înșelător produsul... Am făcut friptură cu el... Dar chiar e interesant și foarte înșelător produsul!

De pe net se poate cumpăra de aici: http://magika-online.ro/bere-aroma-fructe-2l-cetera/1737.htm (n-am încercat să comand vreodată ceva de acolo).