POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

De ce nu am mai scris nimic?

Păi am un motiv întemeiat! Timpul! Am 12 articole în așteptare, dar nu am timp să le public! De asemeni am un întreg arsenal de produse în casă, dar mă apropiu de o perioadă foarte aglomerată și importantă din viața mea, mai importantă ca acest hobby de a mânca și scrie pe blog. E o perioadă ce îmi va lua mult timp și e ceva de totul sau nimic și nu îmi permit să nu iau totul. Așadar, până prin 15 iulie, nu voi mai posta prea des articole. Cum scap puțin, mai arunc câte un click pe postează articolul!

Consider că am reușit să construiesc un blog interesant și sper să mă așteptați până atunci și după acest prag pe care vreau să îl trec, îmi voi dedica cel puțin 3 luni acestui hobby și voi posta zilnic articole, chiar și câte 2-3 pe zi! Vreau mă văd liniștit și nu pot să îmi dedic timpul pentru blog și să-mi neglijez viitorul, să pierd ani de muncă pentru un hop, pentru o probă la care să nu mă pregătesc deloc, un hop ce nu va dura mult, dar necesită pentru mine cel puțin o lună de muncă și neglijarea altor plăceri și ocupații!

Sper să mă înțelegeți și cei ce v-ați format o părere bună, să mă urmăriți în continuare din vară. Și până atunci voi mai scrie câte ceva, dar mult mai rar!

Următorul articol va fi cel prin care le voi mulțumi celor de la nestea, ne-au trimis și ei un premiu! Să văd cum reușesc să îl fac.

Mulțumesc pentru înțelegere!

Data articolului: 26 aprilie 2014