POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Lipton MOJITO

Romania
Lipton MOJITO - Lipton Ice Tea cu aromă de mojito - Băutură răcoritoare necarbonată cu extract de ceai verde și arome

Ce e mojito?
Mojito n-am mai băut, dar "dex-ul" ne spune: „Băutura favorită a lui Ernest Hemingway, mojito se regăsește pe meniurile din întreaga lume, fiind un cocktail popular și foarte apreciat pe căldură. Cu origini cubaneze, mojito e un amestec de alcool (rom alb sau vodcă), suc de limetă (lămâie verde), zahăr (sau sirop de trestie de zahăr), gheață, sifon și frunze de mentă proaspătă.
Aroma de citrice și mentă ascund discret gustul puternic al alcoolului, iar gheața îi conferă și mai multă răcoare.
Etimologia numelui de mojito nu pare lămurită pe deplin – unii sunt de părere că provine de la mojo(un sos cubanez din ulei și suc de lămâie folosit la prepararea mâncărurilor) sau de la cuvântul spaniol mojado (ud).“

Despre Lipton MOJITO:
E noul produs, ediție nouă. E fără alcool și face parte din seria noilor băuturi Lipton care au apărut în străinătate , dar încă nu și la noi. Eu am găsit doar acest Lipton cu MOJITO.

Despre caracteristici:
De data asta nu mai sunt așa nedumerit. Toate caracteristicile sunt clare, 95% (nu simt aroma de rom).

Miros: puternic de mentă proaspătă, un miros înțepător care se mai pierde puțin pe parcurs.

Gust: la fel de puternic de mentă proaspătă, chiar mentă sălbatică urmat apoi de un gust de lămâie acrișoară (ei zic că au pus limes, dar nu e așa de acru, având și zahăr). Ceai verde nu prea simt la gust, rom nici atât.

Culoare: tipică unui ceai făcut în casă, aurie deschis ca de Frutti Fresh struguri albi.

Ambalaj: PET 1,5 litri

Preț: 3,99 lei în 27 aprilie 2014

De unde? Carrefour hypermarket, posibil și în alte părți.

Concluzie: un ceai reușit, nederanjat și cu un gust amestecat la care predomină cel de mentă apoi cel de lămâie. E agreabil la gust și nu e deloc așa de acru. E foarte răcoritor, cam ca o bomboană mentolată. E de încercat, iar eu care urăsc mentolul, îl agreez și-l beau cu plăcere, dar nu sunt foarte încântat însă pot spune că mai schimb gustul de dulce cu care sunt obișnuit. O să mai beau și îl aștept cu nerăbdare acum pe cel cu dragonfruit! De mult timp aștept să încerc acest fruct, dar e tare scump!

Produsul îl recomand a se încerca (unii cred că îl vor considera oribil), dar totuși cred că celelalte două noutăți ar face deliciul consumatorilor. Pe căldură, e excelent! Nota: probabil un 10? Vedeși cum îl mai apreciați și voi. Testul e reușit (zic eu) cu un produs bun!
Romania
Romania
Romania
Test realizat în: 28 aprilie 2014