POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Autentic ROM PRĂJITURĂ

Autentic ROM PRĂJITURĂ - Prăjitură cu 25% cremă de rom și glazură cu cacao (34%)
Prăjitură cu cremă de rom și glazură cu cacao
Pe scurt:
Despre „ROM” n-am ce spune prea multe, e destul de cunoscut brand-ul de către români. Când rostești „ROM” te gândești la ciocolata de pe vremea lui Ceaușescu pe care o primeau toți copiii ca și atenție. E acea ciocolată celebră și arhicunoscută. Totodată te gândești la ROMânia, la esența de rom și la băuturile alcoolice cu aromă de rom. Unii rasiști s-ar mai gândi și la altceva, dar eu mă abțin.
Ei bine, se zice că evoluăm. Astfel au apărut tot felul de noi variante marca „Autentic ROM”. Recent au apărut două noi variante, una fiind ROM PRĂJITURĂ (cealaltă ROM ARAHIDE și CARAMEL). Pe cea de a doua o voi prezenta cât de curând (o am în posesie).

ROM PRĂJITURĂ este cum îi spune și numele, o prăjitură. Am descoperit-o în revista de la Kaufland și am dat o fugă până acolo. Nu sunt mare consumator de ROM, n-am prins perioada ceaușistă să știu cum era înainte și nu așteptam să fie ceva prea deosebit. Mă așteptam să fie o simplă prăjitură care să nu iasă în evidență și care să ajute firma Kandia să mai crească vânzările, căci se știe că atunci când ai un brand puternic, o reclamă și un produs nou, vânzările la noul produs vor putea crește semnificativ ca și profitul; cu riscul ca ciocolata clasică ROM să nu se mai vândă sau poate se va vinde și aceea mai bine (sunt oameni care poate vor să compare originalul cu noul produs ROM PRĂJITURĂ, astfel, totodată s-ar putea vinde mai bine și produsul clasic alături de noutate). Am mai luat-o ca să mai măresc numărul de articole scrise pentru blog. Acum s-ar putea să fie ceva ce mă va surprinde și să consider produsul „Autentic ROM PRĂJITURĂ” foarte bun!

Caracteristici:

Miros: inconfundabil de ROM, la fel ca și clasica ciocolată ROM ce a bucurat mii de copii și părinții noștri. Poate asemănător și cu o amandină
Gust: de amandină, e definiția cea mai corectă; amandină cu cremă de rom. Chiar îmi place gustul și cred că vor face mare concurență cofetăriilor! Glazura de ciocolată este subțirică și de gustul ușor amărui al ciocolatei ROM clasică. Blatul este cu cacao și cam toată prăjitura e un amestec de ROM; practic un fel de mini amandină! S-ar putea să fie și puțin grețoasă și e puțin amăruie, cine a mâncat ciocolată ROM știe ce înseamnă acel gust amărui. Gustul de dulce se simte doar în cremă, ea este cea care îndulcește prăjitura. Pe scurt: amandină dulce-amăruie cu ROM. NU ARE ALCOOL!
Aspect: o prăjiturică dreptunghiulară cu două straturi de blat cu cacao ce adăpostesc o cremă de rom dulce, moale (semilichidă) ce este dozată cât trebuie încât să schimbe și gustul întregii prăjituri acoperită cu ciocolată ROM în bine.
Ambalaj: acoperă cele 35 grame într-unul în tricolorul României, un ambalaj Autentic ROMânesc cu cele 3 culori: roșu, galben și albastru. E un ambalaj ce te-ar putea păcăli și să cumperi prăjitura în locul ciocolatei, deși scrie mare ROM PRĂJITURĂ. Totuși, eu zic că e reușit ambalajul!


Sponsored ADS


Concluzie: Își face banii (părerea mea)! E o prăjitură destul de bună și îmi place mai mult decât clasica ciocolată cu ROM. Prima impresie a fost că mănânc o amandină. După vreo 3-4 prăjituri mâncate (vreo 5-6 am consumat cam odată pe parcursul scrierii articolului) încep să-mi dau seama că e puțin grețoasă, dar un pahar cu apă rezolvă asta! Vei mai mânca încă vreo cinci produse „Autentic ROM PRĂJITURĂ”. Nu sunt un consumator de ciocolată ROM, când eram mai mic (pe la 4 ani) am descoperit aceste ciocolățele. De atunci n-am mai mâncat, căci nu-mi plăceau. Însă aceasta chiar îmi place! O recomand!
Nota: 10

De unde cumpăr?

1. KAUFLAND
Preț: 1,29 lei bucata în 06 august 2014 la Kaufland
2. Încercați și la profi, Selgros, Auchan, METRO, Carrefour, cora, MEGA IMAGE, benzinării. Practic a intrat prin cam toate magazinele la vânzare
3.  online la Carrefour și cora (în curând va fi sigur și pe coradrive)

Producător: Kandia Dulce S.A. București
Produs în România; disponibil doar la bucată sau cutie de 15 bucăți x 35 grame/bucată
Sper să vă placă!

Poze :

Prăjitură cu cremă de rom și glazură cu cacao
Prăjitură cu cremă de rom și glazură cu cacao
Prăjitură cu cremă de rom și glazură cu cacao
Prăjitură cu cremă de rom și glazură cu cacao
Prăjitură cu cremă de rom și glazură cu cacao
Prăjitură cu cremă de rom și glazură cu cacao
Prăjitură cu cremă de rom și glazură cu cacao
Prăjitură cu cremă de rom și glazură cu cacao
Prăjitură cu cremă de rom și glazură cu cacao
Test realizat în: 12 august 2014

Dacă tot intri aici, dă-mi și un like pe facebook și ai să vezi că am scris și despre multe alte produse!
Nu-ți ia mult să dai un click pe „Îmi place”