POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

MONSTER energy ASSAULT

MONSTER energy ASSAULT - Băutură energizantă carbogazoasă cu taurină, L-carnitină, cafeină, ginseng și vitamina B;  cantitate: 500 ml
Pe scurt:
După ce am decis într-o zi să încerc MONSTER RIPPER să văd ce e un astfel de energizant (nu am poze, nu e pe blog), acum văzând unul roșu, neobișnuit ochilor mei, am zis să vedem ce poate acesta, ce gust are. Nu l-am văzut prin hypermarket-uri, deci doar în benzinării este! Și ca să nu las ideea neterminată, MONSTER RIPPER nu a fost prea grozav; bun la gust, dar nu cel mai excepțional energizant ca și gust. Efecte energizante a avut. Era un gust cam ca de mai multe vitamine adăugate și un gust de suc tropical. I-aș da cam 9 acelui produs.

Despre MONSTER ASSAULT:
Constat după ce l-am consumat, după câteva ore, că am făcut o greșeală că l-am cumpărat, defapt că l-am băut în condițiile sedentarismului. Mă agită enorm de tare și cum nu am ceva solicitant din punct de vedere fizic de făcut, nu mă simt prea bine după el. E o băutură care chiar își face efectul! Un energizant de calitate!

Site producător: http://www.monsterenergy.com/ro/ro/products/monster-energy/#!/products%3Aassault-9

Caracteristici:

Miros: comun energizantelor, asemănător energizantului mountain dew
Gust: greu de definit, dar îl agreez. E și dulce și are gust de vitamine, de ceva medicamente. E oarecum și asemănător celorlalte energizante. E un fel de energizante cola, dar cam fără gust de cola.
Culoare: negru caramel ca la cola
Concluzie: e ok la gust, are efecte energizante pe care le-am simțit aproape instant. E un energizant cam cu un fel de aromă de cola și nu duce a suc. Pe scurt e un energizant și atât! Dacă aveți nevoie de un energizant, va fi o alegere bună (probabil)! Încercați-l! Eu nu o voi mai face (mi s-a făcut rău a doua zi de la el, m-a durut capul îngrozitor)!


Atenție! Să beți niște apă după el. Eu l-am consumat pe stomacul gol și n-am mai băut nimic și nici mâncat ceva vreo oră și ceva, după care parcă mi-a rămas în gât ("ți-a stat în gât"). Apoi am mâncat ceva și tot acea senzație am avut-o! Apoi am băut puțină apă și a dispărut jena. Astfel, constat că acest energizant nu prea este pentru mine. Mai atrag atenția și asupra femeilor: ar putea fi câteva contraindicații în cazul celor însărcinate.
Nota: 9,5
De unde cumpăr?
1. Benzinăria LUKOIL (de prin 30 iunie și la Carrefour la ~5 lei bucata)
Preț: 7,49 lei la benzinărie în 11 iunie 2014
Poze :

Extra info: 
                 Ce este L-Carnitină? Aflați de aici: http://www.culturism-suplimente.ro
                 Ce este taurina? Aflați de aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Taurină
                 Ce este ginsengul? Aflați de aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Ginseng
                 Cafeina și vitamina B cred că știți ce înseamnă.

Test realizat în: 12 iunie 2014