POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Rubicon Pomegranate

Rubicon Pomegranate - Băutură răcoritoare necarbonată din fructe de rodie

Băutură răcoritoare necarbonată din fructe de rodie Renova Decor suc
Pe scurt:
E unul din cele mai bune băuturi realizate din fructul de rodie. Nu e la fel de natural ca cel stors de tine acasă, dar dacă nu este consumat în 2-3 zile și nu e ținut la frigider, devine vin! Sau cam așa devine gustul, însă clar fermentează și-și pierde din calități.
Sunt sigur că din rodii iese un vin foarte bun! Dacă vă permiteți, puteți încerca!
Caracteristici:
Miros: plăcut, cam ca de suc de mere. 
Gust: asemănător sucului de mere, e acrișor, dar nu foarte... Văd că are și zahăr adăugat. Am băut de la Santal suc de rodie. A fost groaznic! Foarte acru! Cel de la Rubicon e plăcut! Se poate bea fără probleme. Duce puțin spre sucul de vișine, la gust.
Culoare: Roșu închis, culoarea sucului de vișine/cireșe.
Ambalaj: a suferit două modificări în ultimii doi ani. Îmi place noul ambalaj. Înainte arăta așa. Eu le-am descoperit cam acum un an și jumătate și am încercat toate aromele, mai puțin cel de papaya (nu l-am găsit pe piață; am băut de la MAAZA - a fost cel mai groaznic suc băut vreodată - era un gust de pepene galben cu mult zahăr, dar... mie îmi dădea a gust de vomă... n-am putut să beau mai mult de o cană! L-am dat la musafiri, care au fost încântați de el. Cu ceva țuică/alcool merge de minune!) și nici mango light n-am băut (dar e bun și cel de mango, mai ales cel la doza carbogazos - de mango am băut și de la MAAZA, altă greșeală făcută: nu mi-a plăcut aproape de loc, mai bun ca cel de papaya în schimb cel carbogazos de la doză e mult mai bun; alt suc de mango, cel mai bun de pe piață - Fresh - e din Bulgaria, tot așa necarbogazos și aproape natural).
Cantitate: 1 Litru
Carbogazos: NU

Poze :

Băutură răcoritoare necarbonată din fructe de rodie Renova Decor suc
Băutură răcoritoare necarbonată din fructe de rodie Renova Decor suc
Băutură răcoritoare necarbonată din fructe de rodie Renova Decor suc
Băutură răcoritoare necarbonată din fructe de rodie Renova Decor suc
Băutură răcoritoare necarbonată din fructe de rodie Renova Decor suc
Băutură răcoritoare necarbonată din fructe de rodie Renova Decor suc
Concluzie:
Cel mai bun suc de rodie băut vreodată, nu e foarte acru și îmi place mult! Cele mai bune sunt sucurile Rubicon, fie la Tetra Pack, fie la doze. În funcție de cum le mai găsesc pe piață și de poftă, o să vă arăt și celelalte variante (păcat că nu se aduce și Guanabana, am băut odată în București - Quick Deli - 12 lei litrul... Nu m-a impresionat, dar a fost bun... Ceva gen castravete cu ceva dulce. A fost fain și bun, însă nu poți bea prea mult odată. Cam 1-2 pahare.). 
Nota: 10 pentru Pomegranate. 

De unde cumpăr Rubicon Pomegranate? 
1. Auchan
Preț: 9 lei la Tetra Pack, 3,8 lei la doză, cam același preț au și produsele MAAZA; la Rubicon fluctuează prețul între 9 și 10 lei, la fel și la doze: 3,2-3,8 lei
2. cora, Metro MILITARI - București și cam atât.
De unde cumpăr MAAZA? 
Carrefour, Auchan și parcă era și la cora
Referințe:
Rubicon România
Rubicon UK: rubiconexotic.com
                      agbarr.co.uk
MAAZA: enjoymaaza.com
Importator: Renova Decor București
Producător: A.G.Barr UK
Recomandări și dorințe:
Alte sucuri de la Rubicon: să beți de Pepene roșu - foarte, foarte bun! e mai bun ca cel Tymbark! Al doilea produs recomandat: Lychee (concurent MAAZA - e nectar la aceeia și e o idee mai bun și mai natural, Guava (de guave e mai bun de la MAAZA - e nectar cel de la maaza, e ceva gen măr, dar muuuulllt mai dulce și e roșu - roz la culoare), Passion Fruit (e bun și acesta, dar ceva mai bun cel de la MAAZA - tot nectar), MANGO. Așadar, de la Rubicon , nu ezitați să cumpărați din orice fel, să fiți sceptici doar la cel de Papaya (cum am băut de la MAAZA, mi-am făcut o părere proastă). Foarte bune sunt și băuturile la doze, carbogazoase (am văzut că se bea și în Parlament - era o imagine la TVR de la Parlament și unul din ei avea pe masă un suc Rubicon) făcute cu apă minerală naturală - și acelea sunt naturale.
Mi-aș dori să încerc și înghețată Rubicon, că văd că fac și asta... Ar fi interesantă o înghețată de Lychee. Aștept cu nerăbdare și varianta Pineapple & Coconut, deși îmi imaginez cum e că am băut ceva similar marca Sun Exotic. 
De la MAAZA: LYCHEE, GUAVA, PASSION FRUIT și poate GUANABANA. De băut și MANGO la doze carbogazoase. Acela e mai bun ca cel din Tetra Pack. Mai au și alte variante, dar nu le-am văzut în România.

Îți place articolul? 
Test realizat în: 19 aprilie 2014