POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

OSHEE vitamin fruit DRAGONFRUIT, BLACKCURRANT, RED GRAPES, SOUR CHERRYFLAVOURED

OSHEE vitamin fruit DRAGONFRUIT, BLACKCURRANT, RED GRAPES, SOUR CHERRY FLAVOURED - Băutură necarbogazoasă cu aromă de fructe cu adaos de vitamine. Pasteurizată.

suc din fructul dragonului pitahaya
Pe scurt:
E un produs nou, cel puțin eu nu l-am văzut și m-a atras faptul că are dragon fruit (pitahaya). Nu am mâncat niciodată (când am scris articolul; în ziua publicării aveam și experiența consumării unui dragon fruit), dar l-am văzut în magazine. Mai are și coacăze negre, struguri roșii, vișine. E un produs necarbogazos și pasteurizat. Probabil e destinat în special sportivilor, dar nu era într-o zonă de acest fel și l-am luat ca să văd ce e. În România am mai văzut acest brand OSHEE. L-am mai văzut la raionul de energizante. Poate le-ați și încercat!
Caracteristici:
Miros: predominant de cireșe și parcă puțin a sirop de zmeură
Gust: acrișor și un gust mai mult de vișine combinat cu aroma coacăzelor. Parcă se simte și gustul de struguri roșii. De dragonfruit nu simt nimic, dar nici nu-i cunosc gustul.
Culoare: negră ca și cola și văd că a făcut o spumă ca la ceai
Ambalaj: doză de aluminiu reciclabilă la SIGUREC. Dacă te uiți la el, îți dă impresia că ar fi un medicament acolo, ceva pastile... Cam așa îl văd eu, asta ar fi părerea mea legată de design-ul ambalajului.
Carbogazos: NU
Cantitate: 330 ml

Poze :

suc din fructul dragonului pitahaya
suc din fructul dragonului pitahaya
suc din fructul dragonului pitahaya
suc din fructul dragonului pitahaya
suc din fructul dragonului pitahaya
suc din fructul dragonului pitahaya
suc din fructul dragonului pitahaya
suc din fructul dragonului pitahaya
Concluzie: 
E bun, acrișor și răcoritor. Altceva: e prea scump pentru cât oferă. Sucul de coacăze, struguri și vișine nu costă mult! Doar dragonfruit e costisitor, însă are doar 0,01%. Astfel, îți sugerează că are suc din fructul dragonului, dar constați că nu prea are gustul lui și nici nu e cel ce predomină. Acum văd că are 21% suc de mere, 0,14% struguri roșii, lămâie 0,07%, coacăze negre 0,04%, vișine 0,02%. Deci e chiar scump la ce oferă și mai are și colorant: caramel! Pentru gust e ok, pentru preț nu! Într-un fel s-ar justifica prețul pentru că ar fi un produs destinat sportivilor (de obicei, acelea sunt mai scumpe), însă rămân la ipoteza că tot e mare și nejustificat! Ca asemănare: puțin cu Capri-Sonne cola mix de aici.
Nota:  10 că are gust bun și nu mă deranjează, aș mai bea. Deranjant e prețul și conținutul redus de suc din pitahaya.

De unde cumpăr OSHEE vitamin fruit DRAGONFRUIT, BLACKCURRANT, RED GRAPES, SOUR CHERRYFLAVOURED? 
1. Auchan CITY (eu l-am luat de acolo), dar și în hypermarket
Preț: 4,80 lei în 31 mai 2014
Produs în: Polonia
Site: oshee.eu
Importator: belfoods impex SRL
Contact importator: facebook.com

Îți place articolul? 
Test realizat în: 03 iunie 2014

Rubicon SPARKLING GUAVA JUICE DRINK

Rubicon SPARKLING GUAVA JUICE DRINK - Băutură răcoritoare carbogazoasă din fructe de guava fără îndulcitori artificiali.

guava soda
Pe scurt:
Acest produs nu conține: arome artificiale. Conține suc real de Guava și e destinat și vegetarienilor. E un produs cu apă minerală naturală din Munții Scoției. E aproape natural! Am mai băut, dar mai mult la TETRA PACK, fără bioxid de carbon. 
Citat de pe site-ul importatorului: „Fructul in foma de para roz – Guava din Hawaii - are un gust minunat, dulce, de mosc si este extrem de aromat. Procesul de extractie a sucului de fructe poate fi realizat numai de către experţi. Rubicon Guava este facut dintr-un amestec de Guava roz şi alb si intruchipeaza toate caracteristicile cunoscute ale fructului in sine. Odata savurat, nu vei uita niciodata gustul si aroma distinctiva.“
Despre fructul de guava poți afla mai multe aici, pe blogul meu.
Caracteristici:
Miros: e puțin tămâios, puțin neagreabil și unul cu care nu suntem obișnuiți.
Gust: dulce și foarte aromat, se asemănă cu cel de tutti frutti (cel la tetra pack e mai diferit ca acesta), dar și cu cel de guanabana.
Culoare: asemănătoare cu cea de suc de mere, fructul fiind cam înrudit cu mărul. Însă cam are un gust total diferit. Față de MAAZA, acesta e mai deschis la culoare (la maaza e mai roșu - există vreo două feluri de guave: cu miez roșu sau alb ca mărul)
Ambalaj: Doar doze în România (reciclabile la SIGUREC), TETRA PACK 1L necarbogazos și cu un gust mai puternic de guave.
Carbogazos: DA; precum apa minerală
Cantitate: 330 ml

Poze :

suc de guave, soda, guava
suc de guave, soda, guava
suc de guave, soda, guava
Concluzie: 
Un suc bun, îmi place. S-ar putea să fie puțin grețos, dar e dulce, poate un pic foarte dulce și se observă și mici particule de pulpă de fruct, cam ca un praf, fructul fiind și puțin făinos (am mâncat odată). Îl recomand. Sucurile Rubicon sunt foarte bune, chiar toate!
Fructele de guave ar fi cam înrudite cu merele și perele, dar totuși se fac doar în zone tropicale (Hawaii în special), iar pomii în care ceesc guavele văd că sunt cam asemănători cu merii.
Nota: 10

De unde cumpăr Rubicon SPARKLING GUAVA JUICE DRINK? 
MEGA IMAGE, Auchan (inclusiv CITY), cora, benzinăriile MOL, Agip, Metro Militari, alte benzinării, alți parteneri Renova Decor
Preț: 3,44 lei în 21 mai 2014 la MEGA IMAGE
Referințe:
Rubicon România
Rubicon UK: rubiconexotic.com                   
                     agbarr.co.uk

Importator: Renova Decor București
Producător: A.G.Barr UK

Îți place articolul? 
Test realizat în: 22 mai 2014