POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

AriZona Cowboy Cocktail Watermelon

AriZona Cowboy Cocktail Watermelon - Pepene Roșu - Băutură răcoritoare necarbogazoasă cu conținut de fructe 10,1%


Îți place articolul? 
Test realizat în: 20 martie 2015

Pe scurt:
AriZona este un brand american (o companie americană) cunoscut/ă pentru ceaiurile de o calitate superioară (ei zic că-s naturale). Și pe eticheta asta scrie că nu conține conservanți artificiali, coloranți artificiali; zice că el conține doar arome naturale. Anul trecut au pătruns și-n România datorită importatorilor. Astfel, am putut să scriu și eu despre ele aici. Mai aveam o restanță cu varianta Green Tea, însă, sunt prea mult bombardat în ultimele zile de produse noi, mai am și altele pe „stoc” de anul trecut și nu mi-am mai luat din acela ca să scriu și despre el. 
Ei bine, astăzi am descoperit un sortiment nou importat tot din Olanda, deși brandul e american, pentru Europa se fac în Olanda și sunt aduse de acolo (poate și din Grecia -deși nu e fabrică, se găsesc foarte multe sortimente- că ar costa mai puțin transportul).Caracteristici:
Miros: Aproape identic cu varianta fruit puch, deci asemănător cu hawaiian punch și cu cireșele. Deși e de pepene roșu, mai mult a cherry miroase
Gust: dulce acrișor, de ceai de pere alb (varianta white tea). E o combinație de arome între white tea, cireșe și pepene roșu, cu o aromă de pepene fiind mai puțin sesizabilă în comparație cu restul aromelor.
Culoare: roz
Ambalaj: PET reciclabil; foarte aspectuos ambalajul și n-ai cum să nu-l remarci pe raft! Ce-i am de reproșat: scrisul pe o suprafață prea lungă și n-am cum cuprinde cu aparatul foto tot ce scrie pe etichetă în alte limbi
Cantitate: 500 ml
Carbogazos: Nu
*consumat la temperatura camerei

Poze :

Pepene Roșu - Băutură răcoritoare necarbogazoasă cu conținut de fructe 10,1%
Pepene Roșu - Băutură răcoritoare necarbogazoasă cu conținut de fructe 10,1%
Pepene Roșu - Băutură răcoritoare necarbogazoasă cu conținut de fructe 10,1%
Pepene Roșu - Băutură răcoritoare necarbogazoasă cu conținut de fructe 10,1%
Pepene Roșu - Băutură răcoritoare necarbogazoasă cu conținut de fructe 10,1%
Concluzie:
Mi se pare bun, dar mă așteptam la o băutură mai dulce. Deși se vrea a fi suc, au păstrat ceva din aroma autentică de ceai AriZona. Totuși, mă așteptam să pună și-n acesta miere în loc de zahăr, dar văd că nu e așa. Fiind din pepene roșu, mă așteptam să fie o aromă intensă de pepene roșu, dar s-a dovedit contrariul. Gustul de pepene roșu nu prea se distinge. Aș mai vrea să punctez și faptul că simt că umple un gol în stomac; parcă mă balonează puțin. În concluzie este bun la gust, e dulce-acrișor (mai mult dulce) și nu e chiar ce scrie mare pe ambalaj: „WATERMELON”. Deci, de încercat, aș mai bea, dar nu m-a convins!
Nota: 9

De unde am cumpărat AriZona Cowboy Cocktail Watermelon?
1.  MEGA IMAGE Calea București (Berzei), Brașov și de aici
Preț: 6,49 lei în 20 martie 2015
Deocamdată doar aici
Importator: BDG Import SRL București
Produs în: Olanda
Site: bdg.ro


Articole similare:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!