POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

KUBETI CACAO KUBZ

KUBETI KUBZ CACAO COVERED SWEET CRUNCH - Cuburi din pâine de grâu și secară coapte, cu glazură de cacao


Îți place articolul? 
Test realizat în: 14 martie 2015

La final sunt link-uri și către celelalte două produse
Pe scurt:
Kubeti este un brand de produse cu un portofoliu destul de variat. Au început să activeze pe piață cu niște crutoane și au dezvoltat tot felul de produse noi. Cele mai noi au fost până acum o lună, CHIPZ și Sax off/on pe care le-am prezentat aiciaici și aiciDar acuma am onoarea să vă prezint un nou sortiment lansat în februarie 2015 și comercializat în trei variante. Un sortiment ciudat, cu ciocolată. Așadar, iată că avem onoarea și noi românii să încercăm ciudățenii; nu doar japonezii (vezi modelul snacks-urilor mountain dew sau snacks-uri pepsi).

Caracteristici:
Miros: intens da cacao; asemănător cu ceva nesquick; mirosul îmi e cunoscut, dar nu-mi dau seama pe moment cu ce l-ași putea asemăna cu exactitate
Gust: dulce, puțin amărui și cu puțin gust de lapte. Seamănă la gust foarte mult cu VIVA Choco Rolls. Ciocolata nu e foarte calitativă, dar e bună la gust. Practic gustul a aproape identic cu produsul menționat puțin mai devreme. Mai seamănă la gust și cu popcorn-ul tras în ciocolată de la LIDL (dacă cumva l-ați încercat și știți despre ce e vorba)
Culoare: ciocolatie; interiorul e alb (culoarea pâinii albe)
Aspect: Produsul e glazurat cu o ciocolată de culoare maronie. Nu sunt toate de aceeași mărime și de data aceasta nu pot zice că au vreo asemănare cu vreun alt obiect.
Ambalaj: Sugestiv, frumos colorat. Cei de la Kubeti au și schimbat de curând ambalajul și mi se pare mai frumos. 
Gramaj: 40 grame
Duritate: Sunt la fel de tari ca și celelalte produse

Poze :
Cuburi din pâine de grâu și secară coapte, cu glazură de cacao
Cuburi din pâine de grâu și secară coapte, cu glazură de cacao
Cuburi din pâine de grâu și secară coapte, cu glazură de cacao
Cuburi din pâine de grâu și secară coapte, cu glazură de cacao
Cam atâtea sunt într-un pachet
Cuburi din pâine de grâu și secară coapte, cu glazură de cacao
Un cub secționat
Concluzie:
Un produs cu o aromă intensă de cacao, totodată și dulce. Și de data aceasta pot zice că ar putea fi consumate aceste crutoane cu lapte. De asemeni, tot cu VIVA (Choco Rolls) seamănă la gust. Produsul în sine de fapt e ca un fel de ciocolată cu/pe pâine. S-ar putea ca la un moment dat  să vi se pară puțin grețoase acestea (CACAO KUBZ). Altfel, mi se par interesante noile idei; probabil vor fi cele mai vândute sortimente! Nu sunt grețoase și voi mai cumpăra. Cel mai bun sortiment totuși mi s-a părut cel cu iaurt. În concluzie, sunt bune și aceste crutoane (ca dea altfel și celelalte două sortimente) și-mi plac! Recomand!
Notaîntre 9 și 10
*Au și un oareșice număr de E-uri, dar nu m-a interesat asta. Citiți lista de ingrediente din pozele de mai sus; alegerea vă aparține în totdeauna; eu doar vă arăt ce mai e nou și dacă mi-a plăcut sau nu + alte informații.

De unde cumpăr KUBETI KUBZ CACAO?
1. Carrefour express ROST COM Strada Zizinului - Brașov
Preț: 1,25 lei bucata în 13 martie 2015
2. Urmează în zilele următoare în: Auchan, MEGA IMAGE, Selgros, METRO, cora
Produs în: Bulgaria
Distribuit de: Kubeti România
Site: facebook.com

Citește și: 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!