POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Carlsberg SPORT

Carlsberg SPORT - Băutură răcoritoare carbonatată cu aromă de lămâie/lime


Test realizat în: 25 iulie 2015

Pe scurt:
Carlsberg este o marcă recunoscută în România pentru produsele sale cu hamei, potrivite adulților. Ei bine, surprins am fost de faptul că am găsit ceva importat în zona celor răcoritoare și se afla lângă produsele la doză „Mountain Dew”. Sceptic fiind, l-am achiziționat pentru a vedea ce e. Despre produs ulterior am aflat că: este o băutură sportivă răcoritoare gustoasă cu zahăr din struguri și aromă de lămâie/tei. De ce e sportivă? Pentru că este una favorită a danezilor, numărul doi în vânzări după cola și pentru că e potrivită consumării de către sportivi, sponsorizând sportul și anumite cluburi sportive, dar și pentru că sloganul este „SPORT INSIDE”. Produsul conține 3% dextroză, oferind noi surse de energie și este lipsit de coloranți. Carlsberg SPORT satisface tinerii care nu se tem să atingă noi frontiere, fiind potrivit pentru sportivi, în activități sportive sau într-o pauză când îți dorești să bei ceva. Recomandat ar fi a se consuma rece, în urma păstrării la 2-5°C. El este prezent în Danemarca 330 ml, 500 ml și 1,5 L. 
De avut în vedere mai trebuie și faptul că el conține chinină și asta pentru a-i da o aromă amăruie, poate chiar una tonică. Chinina este folosită pentru mai multe lucruri ce n-au legătură cu aromatizarea băuturilor, dar și în așa ceva se pune. Astfel, să vedem cum este mai exact, din punctul meu de vedere.
Caracteristici:
Miros: cam ca de sprite și apă minerală cât pot distinge acum cât încă nu am miros (foarte puțin simt mirosul eu din cauza unui accident; poate își va reveni el). Unul din părinți spune că miroase precum un pepsi
Gust: cam de lămâie și de apă tonică, dar e agreabil. Îl vor putea consuma toți cu acest gust. Totuși pare unul destul de fad și e foarte asemănător cu cel de la Barr Lemonade (recenzat de mine, link acolo). Totodată seamănă și cu SPRITE/7UP și chiar și cu mountain dew original, dar e puțin amărui, poate tonic. 
Culoare: incolor
Aspect: face destul de multă spumă când îl torni
Ambalaj: doză de aluminiu
Carbogazos: da, de nivel mediu. Formează o presiune și la scurt timp îți vine să râgâi
Cantitate: 330 ml
*consumat în urma păstrării la 20°C.

Poze :

cum arata review recenzie pret arc global romania
cum arata review recenzie pret arc global romania bautura sportivi energizant izotonic ce contine ingrediente
cum arata review recenzie pret arc global romania
cum arata review recenzie pret arc global romania
Concluzie:
O băutură bună, cu oareșice restricții din cauza chininei și care totuși are chimicale (unul sigur are: conservantul). Gustul e unul de lămâie, puțin tonic și amărui de la chinină probabil asta. Per total, parcă cel mai asemănător la gust e cu SPRITE, dar și cu Barr Lemonade ori poate cu un Gatorade albastru. Poate rece își modifică gustul care nu este foarte intens. Poți zice uneori că e chiar apă minerală aromată. Astfel, fiind destul de sărăcăcios în conținutul de ingrediente care să dea anumite caracteristici de gust, culoare ș.a. este perfect consumului de către sportivi și de către cei care țin cură de slăbire (are ~100 kcal o doză) și nici foarte mult zahăr (20-30 grame). Așadar, o băutură care nu e un energizant, ușor amărui (schweppes e un bitter lemon și cu așa ceva nu pot compara, e mult prea amar), gust de lămâie și totuși puțin dulce. Gustul e plăcut și cred că vă va plăcea multora, e agreabil! Astfel, pare reușit produsul și cu vreo b*re Carlsberg nu știu dacă seamănă! E de încercat, mie mi-a plăcut, dar nici ceva ieșit din comun nu mi s-a părut! Recomand măcar odată să încercați!
Nota: 9

Un spot publicitar al acestui produs poate fi urmărit pe YouTube aici.
.
De unde cumpăr Carlsberg SPORT drink?
1. Auchan (Coresi Brașov eu l-am luat)
Preț: 2,71 lei în 03 iulie 2015
Produs în: Danemarca
Producător: Carlsberg Danemarca
Importator: ARC GLOBAL NETWORK SRL București
Site: carlsbergdanmark.dk și carlsbergsport.dk

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!