POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

În weekendul 24-26 iulie, Coresi continuă o vară ca în filme!

Weekendurile de vară sunt mai răcoroase i mai colorate când te poți bucura de activități pe placul tău, atât pentru tine i prietenii tăi, cât i pentru cei mici!
Sâmbătă, 25 iulie, te invităm la proiecţia de scurtmetraje „Best of Braşov 48 Hour Film Project”, începând cu ora 19:00.

Tabăra de Învățăcei desfăşurată în parteneriat cu ŞCOALA PREMS continuă la Coresi cu o serie nouă de ateliere gratuite, pentru toți copii între 4 şi 10 ani.


Mai jos găsiți mai multe detalii despre evenimentele organizate, menționate mai sus:


Weekendurile de vară sunt mai răcoroase şi mai colorate când te poți bucura de activități pe placul tău, atât pentru tine şi prietenii tăi, cât şi pentru cei mici!
Vineri, 24 iulie, la Coresi găzduim două campanii care au în prim-plan sănătatea ta! Membrii asociației Şansa Ta desfăşoară proiectul Voluntar pentru Sănătate, o acțiune în cadrul căreia 30 de adolescenți din toată țara instruiți de cadre medicale şi însoțiți de medici şi asistenți medicali vor oferi sprijin medical (măsurarea tensiunii arteriale, testarea greutății, sfaturi legate de fumat şi un stil de viață mai sănătos), în zona de Food-Court.
Sâmbătă, 25 iulie, te invităm la proiecţia de scurtmetraje „Best of Braşov 48 Hour Film Project”, începând cu ora 19:00. Vizionarea cuprinde o selecţie din cele mai premiate filme realizate în cadrul concursului de producţie de film Braşov 48 Hour Film Project şi va fi urmată de un recital de funk-rock şi „blues urban” al trupei braşovene Fernet Blues Company. Trupa încearcă să readucă genurile muzicale rhythm & blues, rock, funk, folk sau jazz în actualitate printr-un sound proaspăt, adaptat la cerințele muzicii actuale și prin interpretări inedite, uneori chiar spectaculoase.
Prietenii noştri de la Valiza cu Teatru te aşteaptă la un nou spectacol de teatru de păpuşi, sâmbătă dimineața începând cu ora 11:30! Duminică, nu rata o distracție pe cinste la locul de joacă exterior! Nici căldura nu ne sperie, aşa că vom profita de soare ca să încingem o bătaie cu apă perfectă pentru o zi frumoasă de
Tabăra de Învățăcei desfăşurată în parteneriat cu Şcoala Prems continuă la Coresi cu o serie nouă de ateliere gratuite, pentru toți copii între 4 şi 10 ani! Înscrierea se face printr-un email la adresa coresi@grindesign.ro, unde te rugăm să menționezi numele, vârsta şi oraşul de domiciliu al participanților! Programul detaliat al atelierelor din cadrul Taberei de Învățăcei este următorul:
24 iulie     Figurine realizate din cocă (11:00 – 12:00 si 15:00 – 16:00)
25 iulie     Frigărui cu fructe 11:00 – 12:00
    Atelier de Ştiinţă & Reciclare 17:00 – 18:00
26 iulie     Mingile din portocale (11:00 – 12:00)

De vineri până duminică, asociația APAH-RO desfăşoară la Coresi o campanie de informare asupra riscurilor Hepatitei. Ziua Mondială a Hepatitei (28 iulie) reprezintă unul dintre puținele momente în care se acordă o atenție deosebită acțiunilor de informare, prevenire şi acces la cele mai noi terapii (în particular în hepatita cu virus C).

Pentru mai multe detalii, accesaţi:
·           http://www.coresibrasov.ro
·           http://www.immochan.ro/ro/coresi

Un comentariu: Leave Your Comments

  1. Un program anterior al Taberei pentru învățăcei poate fi găsit și aici:
    http://dintre-noutati.blogspot.ro/2015/07/tabara-de-invatacei-15-iulie-15-august-2015.html

    RăspundețiȘtergere

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!