POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Marabou Apelsin krokant

Marabou Apelsinkrokant - Ciocolată cu lapte cu aromă portocale crocante (14%)


Test realizat în: 22 iulie 2015

Pe scurt:
Marabou este o ciocolată de marcă suedeză. A apărut ca și import pe rafturile din România undeva acum un an de zile și de mai mult timp la IKEA București. Încercări ale acestei ciocolate am mai avut și în trecut; unele care m-au încântat mai mult sau mai puțin. Le puteți vedea pe toate ⇒ aici ⇐. Tot de acolo puteți afla mai multe despre istoricul acestei ciocolate, dacă n-o cunoașteți.
Caracteristici:
Miros: nu-l pot distinge din cauza unei afecțiuni în momentul scrierii recenziei. Înaintea avea un miros plăcut această ciocolată, dar diferă în funcție de varietate
Gust: dulce, ușor lăptos și parcă e o ciocolată cu cocos, nu portocale (o africana să zic?!). Oricum, e delicioasă, iar aroma de portocale nu prea o simt. Ceva amărui iarăși nu disting, dar nici foarte dulce nu e! Eu cred că va creea dependență și dacă-ți place varianta cu lapte, și aceasta îți va plăcea, însă e ceva mai aromată, mai bună și asta din cauza granulelor cu aromă de portocală (ar trebui să aibă)
Culoare: maronie, o nuanță deschisă cam ca la primola ori poiana
Aspect: 24 pătrățele pe 3 rânduri în lățime (3x8=24). Pe ele se află gravat un „M”, iar ciocolata e grosuță. În interior arată de parcă ai spune că e aerată.
Ambalaj: resigilabil, ca la milka. Pare destul de atractiv și rezistent
Consistență: se topește rapid în gură, e cremoasă, dar pare puțin tare și la rupere făinoasă. Granulele sunt ușor de masticat și poate ușor lipicioase precum un jeleu (ceva gelifiant).
Gramaj: 100 grame
*consumat în urma păstrării la 20°C, conform indicațiilor de păstrare

Poze :

Concluzie:
O ciocolată bună, dulce și care creează dependență. Nu e grețoasă și nici amară, e predominant lăptoasă și asemănătoare cu cea Africana cocos aș putea spune sau cu vreo milka ori marabou care au caramel (solidificat, precum niște bomboane). Aroma de portocale n-o disting; mirosul nu știu cum e pentru că încă nu mi-a revenit momentan. Altfel, gustul e bun, e lucioasă, dar nu foarte și parcă e aerată (așa arată la interior). Tot ce pot să vă spun că e delicioasă, dar nu e ceva cu care v-ați obișnuit probabil și poate totuși n-o să vă pară ceva din clasa înaltă de produse, deși aparține de Modelez International acest brand! Un test reușit și consider că au meritat banii! Dacă aveți ocazie s-o mai găsiți pe undeva, e de încercat! Recomand!
Nota: 10

De unde cumpăr Marabou Apelsin krokant?
1. Carrefour, dar mai mult ca sigur nu vor mai aduce Marabou
Preț: 6,89 lei în 30 iunie 2014
Produsă în: Suedia
Producător: Modelez International
Importator: MYASHOP COSMETICS SRL Constanța
Site: marabou.se

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!