POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

milka Choc&Choc

milka Choc&Choc - Prăjitură umplută cu cremă (19,9%) cu cacao, bucățele de ciocolată cu lapte din Alpi (4%), acoperită cu ciocolată cu lapte din Alpi (31,9%)


Îți place articolul? 
Test realizat în: 12 iulie 2015

Pe scurt:
milka Choc&Choc este un produs nou apărut în România. Destul de recent din categoria prăjiturilor am mai recenzat unul (care și acela era nou apărut atunci) și acesta poate fi văzut ⇒aici⇐. Din câte observ înainte să deschid ambalajul pentru prima dată, intră în categoria prăjiturilor, fiind de tipul șandviș. Informații de la producător n-am primit, publicitate observ că nu i s-a făcut încă; asta e tot ce știu în momentul scrierii recenziei.

Caracteristici:
Miros: la data scrierii articolului, nu pot aprecia mirosul din cauza unor probleme pe care le am momentan cu acest simț
Gust: parcă ar fi niște turtă dulce cu ciocolată. E dulceagă prăjitura, nici grețoasă nu mi se pare. E un gust care te face să consumi inconștient fără să-ți dai seama că deja ai mâncat 150 grame, exact ca și pâinea. Gustul e asemănător cu turta dulce, dar și cu prăjiturelele milka cu jeleu de zmeură (ChocoJaffa). 
Consistență: foarte moi, fragede, pufoase
Culoare: maronie, identică cu ce din sugestia de prezentare de pe ambalaj. Culorile arată la fel ca și în poza reală de pe ambalaj
Aspect: cam ca de sandviș. Glazura de ciocolată e subțirică, dar înceajuns de multă cât să ofere gustul clasic milka. Sub glazură văd un aluat în două straturi lipit prin o cremă (care pare făinoasă) de ciocolată și în care trebuiesc să fie și niște bucățele de ciocolată
Ambalaj: atractiv, nu se mai poate resigila, în interiorul căruia să găsește o tăviță de plastic unde se află 6 "biscuiți" (impropriu spus așa). Ambalajul e făcut dintr-un plastic care prin culorile date în interior, imită prin asta staniolul. E mai dur ambalajul ca la ciocolate, e cam ca o foiță din plastic. Mulțumit de cum e realizat și-și păstrează prospețimea produsele în el până când este desigilat prima dată.
Gramaj: 150 grame
*consumat în urma păstrării la 20°C
Poze :
recenzie review nou ciocolata romania de unde cumpar pret ingrediente cum arata
recenzie review nou ciocolata romania de unde cumpar pret ingrediente cum arata
recenzie review nou ciocolata romania de unde cumpar pret ingrediente cum arata
recenzie review nou ciocolata romania de unde cumpar pret ingrediente cum arata
recenzie review nou ciocolata romania de unde cumpar pret ingrediente cum arata
recenzie review nou ciocolata romania de unde cumpar pret ingrediente cum arata
Concluzie:
Un produs bun, ușor lăptos, dulce, cu aroma caracteristică milka. Nu e grețos și nici ceva amar nu simt. Interdicții în consumarea lui nu cunosc, verificați eticheta din pozele de mai sus. E foarte ușor de înghițit, va fi preferatul multora și mai ales sexului feminin. Te face să consumi inconștient, ca și pâinea. Se dizolvă rapid în cavitatea bucală, fiind foarte pufoas. Ca asemănări de gust: un anume sortiment de turtă dulce și aproape identică la gust cu prăjiturelele milka cu jeleu zmeură (ChocoJaffa), dar și la pufoșenie cu acele prăjiturele. Dacă se mai produce și în alte țări, sunt curios ce diferențe sunt! În concluzie, un produs bun, îmi place și voi mai cumpăra! Și-a meritat prețul, recenzia e reușită! Recomand!
Nota: 10

De unde cumpăr milka Choc&Choc?
1. MEGA IMAGE
Preț: 6,49 lei în 30 iunie 2015
2. Kaufland; cam la același preț
3. În curând în majoritatea magazinelor
Produs de: Modelez International
Produs în: Polonia se pare

Distribuit de: Modelez International SA România
Site: inexistent cu acest produs încă

2 comentarii: Leave Your Comments

  1. Foarte tare, ai probleme cu mirosul si te pui sa scrii despre gustul produselor alimentare. Normal ca atunci ti se pare ca seamănă cu turta dulce sau jaffa. Auzi tu, turta dulce, am râs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era un anume fel de turtă dulce al cărui asemănare de gust există. Nu mai știu acum de la ce firmă; am scris de mult timp recenzia, iar biscuiți din aceștia n-am mai mâncat de ceva timp ca să pot aprecia care ar mai fi acum gustul și cu al cărui sortiment de turtă dulce ar semăna. Cert e că seamănă din punct de vedere al unor caracteristici cu aceea.

      Ștergere

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!