POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Petrece o zi ca în poveşti alături de Magicianul Marian Râlea la Coresi Brașov!

evenimente weekend coresiLa Coresi Shopping Resort, weekendul 31 iulie - 2 august este dedicat tuturor celor pentru care vara înseamnă joacă, distracție şi bună dispoziție cât e ziua de lungă!

Duminică, 2 august, Magicianul Marian Ralea te invită alături de întreaga familie la o călătorie pe tărâmurile de basm ale imaginației, în premieră la Coresi Shopping Resort! Spectacolul "Poveşti Magice Româneşti" va avea loc la scena Coresi, începând cu ora 12:00, iar participarea este gratuită pentru toți prietenii noştri!

De vineri pana duminica, Tabăra de Învățăcei organizată în parteneriat cu Şcoala Prems continuă la Şezătoare cu acțiuni din cadrul Săptămânii Emoțiilor!
Mai jos găsiți mai multe detalii despre aceste evenimente

La Coresi Shopping Resort, weekendul 31 iulie - 02 august este dedicat tuturor celor pentru care vara înseamnă joacă, distracție şi bună dispoziție cât e ziua de lungă!
Duminică, 2 august, petrece o zi ca în poveşti la Coresi! Începând cu ora 11:00, vino să te distrezi alături de zâne şi personaje de poveste la scena din Piața cu Copaci, în aşteptarea spectacolului Magicianului Marian Râlea! Magicianul te invită alături de întreaga familie la o călătorie pe tărâmurile de basm ale imaginației, în premieră la Coresi Shopping Resort! Spectacolul "Poveşti Magice Româneşti" va
avea loc la scena Coresi, începând cu ora 12, iar participarea este gratuită pentru toți prietenii noştri! Atmosfera de basm continuă toată ziua de duminică, aşa că nu rata momentele speciale pe care ți le-am pregătit!
Vineri şi sâmbătă, Tabăra de Învățăcei organizată în parteneriat cu Şcoala Prems continuă la Şezătoare cu acțiuni din cadrul Săptămânii Emoțiilor! Organizatorii atelierelor de teatru, gestică şi mimică aşteaptă toți copiii între 4 şi 10 ani vineri, de la orele 11:00 şi 15:00 şi sâmbătă şi duminică, de la ora 12:00. Sâmbătă după-amiază începând cu ora 17:00, micuții curioşi sunt bineveniți la un atelier de Stiință şi Reciclare, prin care vor redescoperi utilitatea materialelor reciclabile.
Tot sâmbătă, scena Coresi se transformă într-un tărâm de poveste alături de Valiza cu Teatru, într-un nou spectacol de păpuşi captivant şi plin de învățăminte pentru toți copiii!    

Pentru mai multe detalii, accesaţi:
·         https://www.facebook.com/CoresiBrasov
·         http://www.coresibrasov.ro
·         http://www.immochan.ro/ro/coresi 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!