POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

În curând, recenzii: Bounty, mars, milky way, skittles, snickers - milkshake + snickers cu arahide

Nu am prea avut activitate (pentru că n-am timp; sunt în sesiune), dar m-am gândit că ar trebui să vă arăt măcar ce a mai apărut nou, ceva foarte interesant. Snickers milkshake nu mi-am luat pentru că e destul de scump și se vinde doar la PET de 350 ml; o să-mi iau într-o zi și din acela și voi face recenzia. Recenziile le voi face peste vreo lună de zile. Mai jos puteți vedea noile milkshake-uri (iportate din Marea Britanie) și noul snickers.

Shake-urile se găsesc la Auchan CITY Brașov (Skittles, MilkyWay la 3,10 lei Tetra Pack-ul de 180 ml; au doar aceste cutiuțe mici) și la Carrefour hypermarket Brașov (Bounty, SNICKERS, Mars - la PET-uri de 350 ml - preț unic de: 11,90 lei și skittles, mars la tetra pack de 180ml - preț unic de: 3,70 lei; deci mars rețin că era și la PET și la cutiuțe). Ele sunt amplasate în zona laptelui nefrigerat (pe unde sunt și cerealele).În Marea Britanie, hypermarket-urile le vând la un preț cu 50% mai mic decât cel din România; m-am uitat la prețurile de la TESCO și ASDA.


În curând, s-ar putea să bage și pe la MEGA IMAGE poate chiar și BILLA că ARC GLOBAL distribuie produse și pe aici. Posibil să apară și în recipiente mai mari și alte variante. S-ar putea ca în București să fie mai diversificată noua gamă (pentru români) de milkshake-uri.

UPDATE! 01 februarie 2015!
Am făcut recenziile la lapte:
1. Skittles
2. Mars
3. SNICKERS
4. BOUNTY







Totodată, la Auchan CITY Brașov (preț: 2,02 lei), dar și la Kaufland Brașov (1,55 lei) a apărut un nou sortiment de SNICKERS; unul într-un ambalaj verde ce are în plus alune de pădure (pe lângă arahide). Îi voi face și acestuia un test comparativ peste vreo lună de zile. Poze mai jos cu produsul:
ARTICOL SCRIS ÎN 25 ianuarie 2015