POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Sun exotic Tropical Fruit

Sun exotic Tropical Fruit - Băutură răcoritoare carbogazoasă cu suc de fructe tropicale


Îți place articolul? 
Test realizat în: 03 martie 2015

Pe scurt:
Sun exotic este o marcă de băuturi răcoritoare scoțiană. Sub acest brand, în Scoția se găsesc atât băuturi carbogazoase cât și necarbogazoase. Pe acest blog am mai recenzat și un alt produs aici, varianta Pinneapple & Coconut. În Scoția (și în toată Marea Britanie), acest produs se găsește atât la doze de aluminiu de 330 ml și PET de 2L, la Tetra Pack (288 ml, 1L, 1,5L) - necarbogazoase: Citrus Mix, Tropical Fruit, Fruit Paradise și Pineapple & Coconut. Ce are special această băutură? Apă minerală naturală din Munții Scoției și suc natural din concentrat de fructe; nu conține îndulcitori artificiali. Astfel, consumi un produs mult mai natural și cu o aromă mult mai apropiată de realitate, fără prea mult dioxid de carbon. Totodată, această băutură conține nu mai puțin de nouă fructe tropicale: portocale, ananas, mere, mango, guava, banane, fructul pasiunii, lychee și guanabana (graviola) oferind un amestec formidabil de vitamine și antioxidanți.



Caracteristici:
Miros: puternic ce duce mai mult spre cel de fruct al pasiunii.
Gust: dulce, foarte aromat și foarte natural. E un gust tropiacal în care preponderent este gustul de fruct al pasiunii combinat cu cel de mango ș cel de mandarine (deși nu are). Nici gustul de guave nu lipsește. E o aromă foarte bună, greu de descris și n-o mai găsești în nicio altă băutură carbogazoasă de pe piață
Culoare: galbenă ca de tutti frutti
Ambalaj: doză de aluminiu reciclabilă
Cantitate: 330 ml
Carbogazos: da, dar nu foarte tare
*a fost consumat de la temperatura camerei; am băut odată și rece și e și mai bun

Poze :

 Băutură răcoritoare carbogazoasă cu suc de fructe tropicale
Băutură răcoritoare carbogazoasă cu suc de fructe tropicale
Băutură răcoritoare carbogazoasă cu suc de fructe tropicale
Băutură răcoritoare carbogazoasă cu suc de fructe tropicale
Concluzie:
Sunt încântat! Aroma e foarte plăcută și cam greu de descris.Într-adevăr băutura are aromă naturală și nu e așa carbogazoasă; mai mult ca sigur e făcută cu apă minerală. Mai zice că are și piure de fructe, însă eu nu l-am observat. Totuși, sunt mulțumit de ce am găsit, au meritat banii și îl recomand! Aș mai bea!
Nota: 10+

De unde cumpăr Sun exotic Tropical Fruit?
1. Benzinăriile MOL
2. Cora
3. A mai fost la MEGA IMAGE (eu de aici l-am luat - preț: 1,80 lei cel mai ieftin și 3,50 lei cel mai mare preț avut) și Auchan.
Produs în: Scoția
Produs de: A.G.Barr p.l.c.

Importator: Renova Decor București

Site: rubicon.ro și agbarruk