POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Chio Fulgi de Salam

Review Chio Fulgi de Salam - Szalámis ízesítésű Falatkák - Snacks-uri cu aromă de salam


Îți place articolul? 
Test realizat în: 14 aprilie 2015

Pe scurt:
Pe 26 martie 2015 am fost la inaugurarea VIP Coresi Brașov și am putut vizita și Auchan-ul. Am luat rafturile la rând să vedem că găsim și printre altele mi-a atras atenția raionul cu produse de import, unde atenția mi-a captat denumirea produsului: Fulgi de Salam! Îmi făceam tot felul de filme în cap. Așa că am zis că n-am ce pierde, am luat produsul pentru a demonta tot mitul de sub numele produsului Chio. Acești fulgi sunt produși în Ungaria de Chio, de unde și numele acela ciudat de mai sus. L-am anunțat și pe pagina de facebook, aici. STOCUL ESTE LIMITAT! Lotul expiră în 18 mai 2015 și probabil altul nu vor mai aduce!


Caracteristici:
Miros: de produs picant, un fel de paprika combinat cu bacon. Nu prea mi se pare a mirosi a salam
Gust: de afumătură, e de salam afumat, un fel de salam de vară, puțin picant și afumat. Seamănă la gust și cu snaks-urile cu aromă de pizza, cum erau acelea Oups! Oricum, gust de salam are, dar nu-mi dau seama exact de ce tip.
Culoare: portocaliu spre roșu
Aspect: ca de niște feliuțe de salam. Au încercat să imite asta, dar nu prea le-a ieșit.
Ambalaj: pungă normală; nu impresionează prin aspect și nu prea atrage atenția.
Gramaj: 60 grame
Poze :
Snacks-uri din Ungaria cu aromă de salam HU
Snacks-uri din Ungaria cu aromă de salam HU
Snacks-uri din Ungaria cu aromă de salam HU
Snacks-uri din Ungaria cu aromă de salam HU
Snacks-uri din Ungaria cu aromă de salam HU
Snacks-uri din Ungaria cu aromă de salam HU
Snacks-uri din Ungaria cu aromă de salam HU
Snacks-uri din Ungaria cu aromă de salam HU
Snacks-uri din Ungaria cu aromă de salam
Concluzie:
Produsul nu prea e fulgi de salam, dar are gust de salam. Mă gândeam că poate vor fi nu știu... niște feliuțe de salam acolo, dar nu e așa. E un produs din porumb expandat cu aromă de salam (de vară aș zice). Îl mai pot compara și cu aroma de pizza din snacks-uri ori ceva vegeta, boia.. Cu toate acestea, pot zice că-i bun la gust. Nu prea am ce reproșa la acest capitol. La aspect, au vrut să imite puțin feliile de salam. Mirosul e tare ciudat, e puturos și cam greu de asemănat cu ceva exact. În concluzie, sunt bune aceste snacks-uri, îmi plac și le recomand! Cât timp le mai găsesc, o să mai cumpăr (încep să-mi dea dependență). Dacă vă place ceva sărat și poate puțin picant, salam mâncați, produsele ungurești picante vă plac, trebuie să le încercați cât timp se mai găsesc în România! Acesta e foarte dulce pe lângă mâncărurile gătite de unguri, deci probabil îl veți agrea și voi!
Altfel, ca și băutură cu (după) consumarea acestui produs recomand o bere și un meci de fotbal!
Nota: 10

Acum, oare ce se va mai inventa? Fulgi de carne? Fulgi de zăpadă? Fulgi de pernă? Fulgi de înghețată? Lăsați în secțiunea de comentarii ce credeți voi despre produsul acesta, dacă-l veți încerca și cam ce credeți că se mai inventează!

De unde cumpăr Szalámis ízesítésű Falatkák - Chio Fulgi de Salam?
1. Auchan Coresi Brașov (vedeți și în alte magazine Auchan)
Preț: 2,03 lei în 26 martie 2015
În Ungaria costă cam 100 forinți.
2. Online aici (din câte văd, doar en-gros)
Produs în: Ungaria
Produs de: Chio (Intersnack)
Importator: West Invest SRL, Comuna Ceuașu de Câmpie, Județul Mureș

Lacta Cake

Lacta Lov'it cioco cake - Ciocolată cu umplutură (26%) de cremă de cacao și blat pufos (15%)


Îți place articolul? 
Test realizat în: 06 ianuarie 2015

Pe scurt:
Cum mai demult am găsit Milka Amavel Konditorei Schokoladen Torte la supermarket AMI în Gara de Nord și cum mi-a plăcut, am zis să-mi iau și Lacta. Pe atunci nu aveam blog și n-am scris despre acea variantă. Am descoperit-o pe zazou și apoi am dat o fugă în București. Am vrut să-mi mai au și ulterior, dar n-am mai găsit... însă, a apărut pe piață Lacta Cake și atunci fața mi-a zâmbit. Așadar... Să vedem cum este!


Caracteristici:
Miros: un miros de ceva alcool, cam un miros de ROM AMANDINĂ. Unii ar zice că e un miros bețiv, dar eu mă abțin să zic asta. E și puțin lăptos mirosul. E destul de puternic!
Gust: crema cam are gust de amandină; e și ușor amăruie; blatul are gust de chec (pandișpan), iar ciocolata (învelișul) e foarte lăptos, cacaoa aproape că nici nu există în compoziția învelișului. Per total, un produs dulce cu puține note amărui.
Culoare: maroniu peste tot! Crema e totuși ce mai închisă parte a ciocolatei-prăjitură
Aspect: 6 dreptunghiulețe ce se fărâmă dacă le rupi. Pe deasupra are gravat și un ornament ca la o prăjitură. Ciocolata (cu tot cu blat și cremă) este destul de înaltă; 1 cm pe puțin.
Ambalaj: resigilabil
Gramaj: 60 grame
Poze :
Concluzie:
Un amestec foarte reușit. Învelișul e foarte fin, lăptos și dulce. În mare tot amestecul e dulce, dar nu grețos. Pare mai bun ca milka Konditorei Schokoladen Torte, iar învelișul e diferit de milka. Am observat că lacta are niște produse cu mult mai mult lapte ca milka, poate de aceea îi și zice lacta. Seamănă puțin și cu ROM AMANDINĂ, acest produs. Îmi place mult!
Nota: 10. Recomand dacă mai găsiți!

De unde cumpăr Lacta Cake Lov'it cioco cake?
1. MEGA IMAGE
Preț: 3,99 lei bucata
2. online de aici
3. amazon, site-uri din uk...
Produs în: Grecia
Producător: Kraft Foods (fiind un lot mI vechi, nu apare Modelez International)
Site: facebook.com