POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

[EXCLUSIV] Luni 18 mai se deschide primul Starbucks din Brașov

Starbucks vine la Brașov în Coresi Shopping Resort. Marea deschidere va fi luni, 18 mai 2015 la ora 08:00


Îți place articolul? 
Alte evenimente de la Coresi; vezi aici <--- Gașca Zurlii vine la Brașov
Galerie foto inaugurare VIP Coresi Shopping Resort vezi aici și aici <--- DĂ CLICK

Vrei mai multe detalii despre Starbucks? Citește ce scrie mai jos, atunci!

Începând de luni, 18 mai, prima cafenea STARBUCKS din Brașov se deschide în Coresi Shopping Resort. Asta vine la pachet și cu o ofertă: 
 18 mai - 50% reduceri la toate băuturile Starbucks
Mi s-a comunicat și faptul că deschiderea va fi la ora 8. Programul este zilnic de la 08:00 la 23:00

Totodată, și alte branduri își vor deschide „porțile” în perioada următoare în Coresi, printre care: Swaroski, New Yorker şi Reserved. Pentru CATO mai avem ceva timp de așteptat, rămânând cam singurul care nu e gata (mai e și Tzaka Paka de exemplu).


Ce este Starbucks?
Pentru cine nu știe, Starbucks Coffee Company este liderul mondial în comercializarea şi prăjirea cafelei, dar şi o marcă de cafea de renume, cu mai mult de 14.000 de cafenele (cel mai mare lanț din lume) în America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, America Latină şi Coasta Pacifică. Devotamentul lor e dedicat servirii celei mai bune cafele din lume şi oferirii clienţilor de cea mai rafinată experienţă a cafelei. Totodată, la Starbucks poți lua și o gustare alături de o cafea sau un ceai. Aici poți servi și o prăjitură, un tort sau un sandviș.
Unde va fi amplasat Starbucks (vezi pozele de mai jos)?

Se vede Starbucks pe stânga; asta e zona
E intrarea din față pe unde trec troleele
Poză din 26 martie 2015


Poză din 26 martie 2015


Alte lucruri generale despre Starbucks și Coresi Shopping Resort:
„La momentul inaugurării Coresi, cei peste 200.000 de vizitatori care au trecut pragul noului Shopping Resort au fost întâmpinați cu oferte irezistibile în magazinele deja deschise. O parte dintre branduri au așteptat însă momentul potrivit pentru deschiderea oficială. 
Starbucks, cel mai mare lanț  de cafenele din lume, este unul dintre ele. Începând de luni, 18 mai, brandul Starbucks poate fi găsit și în Brașov, în Coresi Shopping Resort.

Cafeneaua din Coresi Shopping Resort Brașov este amplasată la Intrarea Deliciilor, dinspre zona de 
foodcourt și va oferi clienților săi două terase – una exterioară și una interioară, desfășurate pe o suprafață de 400 mp. În prima zi, clienții se vor putea bucura de o ofertă specială, toate băuturile fiind oferite la jumătate de preț. Este cea de-a șaptesprezecea locație pe care Starbucks o deschide în România, în momentul de față existând unsprezece locații în București, una în Cluj-Napoca, una în Timișoara, una în Constanța și două în Iași.

Starbucks, liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate, se alătură galeriei de branduri deja existente în Coresi Shopping Resort: 
 În premieră în România (Sergent Major, iDO)
 În premieră în Brașov (LC Waikiki, Massimo Dutti, Mohito, Orsay, Piazza Italia, Reserved, Sinsay, Springfield, Terranova, Time Out, Tom Tailor, Zara, Decimas, Anna Cori All Shoes, Catwalk Boutique, CCC, Oysho, Etic, Penti, Za-Za, Douglas, Makeover Paris, Pro Beauty Boutique, Mirano, 
Bijuteria Teilor, Sevda, Swarovski, Librăria BookCity, Florăria Magnolia, English Home, iStyle, 
Total Wash, Crouton, Mesopotamia, Spartan Restaurant, Subway, Pizza Hut, Filicori Zecchini, 
Salbris Coissants, Tucano Coffee
 Branduri locale (Sergiana, Wine & Expert Boutique, Coresi Lunch & Burgers, Dodo Pizza, ICE, 
CATO, Raxela, Optiplaza, Come Back, Bijuteria Xeladior, Biju Products)

Alte branduri, printre care Swaroski, New Yorker şi Reserved se vor deschide în perioada următoare în Coresi

Cu un trafic estimat de peste 8 milioane de vizitatori pe an care vizează locuitorii Braşovului, pe cei din vecinătate, cât şi turiştii străini şi români, dar și cu un trafic de 1 milion de vizitatori în prima lună (cifre măsurate de un sistem informatic instalat în mall) de la deschidere, Coresi Shopping Resort își reafirmă misiunea de a deveni o scenă deschisă pentru brașoveni și nu numai, prin cele 360 de evenimente pe an menite să transforme shopping resortul într-un adevărat „Centru de Viață”.”
Sursa: Comunicat de presă trimis de Coresi Shopping Resort
            remis de dintre-noutati.blogspot.com
***
DESPRE IMMOCHAN ROMÂNIA:
Immochan România are patru direcţii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare în parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale şi a retail park-urilor; activităţi de property management pentru galeriile comerciale şi valorizarea patrimonială a proprietăţilor grupului Auchan.

În 27 martie 2015, Immochan România a deschis în Brașov Coresi, primul Shopping Resort din România, după ce, la finalul anului trecut, a inaugurat în București Centrul Comercial din Drumul Taberei. Ambele proiecte reprezintă o investiție totală de 120 de milioane de euro.

Immochan a fost înfiinţat în 1976 special pentru a se ocupa de patrimoniul Grupului, iar acum gestionează 370 de centre comerciale în 12 ţări, cumulând 2,3 milioane de metri pătrați de galerii comerciale.
Pentru mai multe detalii, accesaţi:
 http://starbucksromania.ro
 https://www.facebook.com/StarbucksRomania
 https://www.facebook.com/CoresiBrasov
http://www.coresibrasov.ro
http://www.immochan.ro/ro/coresi
 http://dintre-noutati.blogspot.com