POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Weekendul Soarelui la Coresi Shopping Resort!

Bucură-te de cele mai senine surprize în Weekendul Soarelui la Coresi între 19 și 21 iunie 2015!

Detalii privind evenimentele din zilele următoare le găsiți și pe pagina de Facebook – Coresi Shopping Resort
Totodată, cei de la Coresi au lansat și o aplicație deținătorilor de android și iOS. Ea poate fi instalată de aici. Nouă ne place aplicația și ni se pare utilă.
Bucură-te de cele mai senine surprize în Weekendul Soarelui la Coresi între 19 și 21 iunie 2015!

„În Coresi Shopping Resort Brașov sărbătorim Weekendul Soarelui cu trei zile strălucite, pline de zâmbete, baloane de săpun și activități pe placul tuturor. Și pentru că la Coresi distracția ține zi de vară până-n seară, ridicăm zmee, râdem alături de copii și deschidem noul skate park din incinta Resortului, sâmbătă, 20 iunie, începând cu ora 11:00

Mai mult ca niciodată, weekendul acesta soarele aduce culoare, naturalețe și bucurie simplă la Coresi! Vor fi trei zile calde alături de oameni dragi nouă, de priviri luminoase, de zâmbete de pitici și de bucurie de a trăi! Nu vom uita pe nimeni, de la cei care vor să se instaleze confortabil în Piața cu Copaci pentru un spectacol de teatru de păpuși, pe cei mai energici pentru care sportul este un mod de a vedea lumea sau pe cei îndemânatici, pe care artiștii de la Șezătoare îi așteaptă din nou cu ateliere de creație gratuite! 

Duminică, de Ziua Internațională a Umanismului, îmbinăm istoria, libertatea și cultura în cadrul unui spectacol la scena Coresi, începând cu ora 18:00! Știai că centrul nostru, Coresi Shopping Resort Brașov, poartă numele unui umanist, respectiv al Diaconului Coresi, cel care a reușit pentru prima dată să tipărească în limba română, aici, la Brașov? Vino alături de noi să marcăm împreună cu această ocazie ziua internațională a gândirii libere și a bucuriei de a putea să ne manifestăm asa cum ne dorim, veseli, colorați și plini de voie bună! 

Luni, 22 Iunie găzduim festivitatea de premiere a Cupei Ivăncescu la fotbal, eveniment anual care reunește echipe de juniori talentați, bine antrenați și pregătiți să se întreacă în cadrul unei competiții pe care o susținem din dorința de a vedea crescând o nouă generație de sportivi adevărați!  

Pentru mai multe detalii, accesaţi și: 
sursa: Comunicat de presă trimis pentru dintre-noutati de către
Oficialii Coresi Shopping Resort în data de
18 iunie 2015