POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

milka CHOCO-miX OREO

milka CHOCO-miX OREO - amestec de ciocolată cu lapte din Alpi, drajeuri din ciocolată cu lapte din Alpi (42%) cu cremă de lapte (25%), biscuiți cu cacao umplute cu cremă (28%) cu gust de vanilie


Îți place articolul? 
Test realizat în: 22 iunie 2015

Pe scurt:
milka CHOCO-miX OREO este un produs apărut pentru prima dată în Germania acum cel puțin un an. El este disponibil și în Austria, însă, în România el este importat, iar ce am găsit eu este adus din Germania. E un produs pe care îl urmăream pe site-ul german și mă tenta să-l încerc. Într-un final am reușit să-l găsesc din întâmplare în România într-un hypermarket și l-am cumpărat pentru a vă spune cum este și ce e mai exact în interiorul ambalajului. Interdicții văd că nu are (citiți din pozele de mai jos lista de ingrediente și dacă vă știți alergic la ceva, nu-l consumați), cacao are minim 30%. Despre alte produse milka (cam 20 să fie) am mai vorbit și aici, unele tot de import.

Caracteristici:
Miros: mai mult de biscuiți oreo. Per total pare un miros destul de fad
Gust: biscuiții sunt buni, poate mai buni ca și cei din România obișnuiți. Ciocolata e dulce, e exact cum e milka cu lapte, însă e foarte subțire (maxim 5 milimetri). Drajeurile sunt dulci, au în mijloc o cremă de vanilie și puțină ciocolată milka cu lapte. Nu au un gust prin care ies în vreo evidență. Aroma lor e cam fadă, dar creează dependență. Le mănânci inconștient și probabil nu te saturi. Eu încă nu simt că-mi potolesc foamea
Culoare: drajeuri de culoare albă și mov având în interior cremă de vanilie și ciocolată milka cu lapte. Biscuiții OREO au culoarea obișnuită, neagră. Mai sunt și mici bucățele de ciocolată milka de culoare maronie
Aspect: foarte subțire ciocolata ("drajeurile" din ciocolată), în rest n-am ce reproșa. Ar mai fi faptul că sunt mai mulți biscuiți mici OREO
Cantitate: pachetul meu conține mai mult mini biscuiți OREO și mult mai puține bomboane. Bombonelele mov sunt cele mai puține: 2-3 observ. Albe sunt vreo 5 și bucățele de ciocolată vreo 10. Biscuiții sunt mai mulți
Consistență: produsele de topesc rapid în gură, nu sunt foarte tari. Nu mi-am spart dinții în ele
Ambalaj: e de plastic, se deschide ușor după perforația din partea de sus. Atâta că nu se poate resigila. Dacă îl lipești cu ceva da, se va putea.
Gramaj: 146 grame
*produs consumat ca atare, fără altă combinație. După ce l-am terminat am băut o cană cu apă.

Poze :
pret west invest romania de unde cumpar germania cum arata gust review parere test poze jpg png
pret west invest romania de unde cumpar germania cum arata gust review parere test poze jpg png gust
pret west invest romania de unde cumpar germania cum arata gust review parere test poze jpg png gust
pret west invest romania de unde cumpar germania cum arata gust review parere test poze jpg png gust
pret west invest romania de unde cumpar germania cum arata gust review parere test poze jpg png gust
pret west invest romania de unde cumpar germania cum arata gust review parere test poze jpg png gust
pret west invest romania de unde cumpar germania cum arata gust review parere test poze jpg png gust
pret west invest romania de unde cumpar germania cum arata gust review parere test poze jpg png gust
pret west invest romania de unde cumpar germania cum arata gust review parere test poze jpg png gust
Concluzie:
Așadar, per total un mix dulce (deci ce scrie pe ambalaj așa e: un mix de produse). Probabil are și mult zahăr. Mai constat că se consumă și multă cremă de vanilie. Nu mai sunt chiar așa de entuziasmat după ce le-am gustat. Consider că nu-s rele, dar pachetul meu are mulți biscuiți mici OREO. Cel mai bine se potrivește acest pachet cu o cafea dimineața. În rest nu știu cât de mult vă va plăcea. E ceva dulce, chiar și ceva care-ți lasă un gust de lapte în gură. De obicei produsele din Germania sunt mai bune, și acesta e, dar nu m-a convins. Nu știu dacă mai cumpăr. Eventual dacă le consum cu un ceai sau o cafea da, mai iau! Biscuiți mici OREO (sunt la fel de buni ca acia din Franța) mai găsesc și altfel din Franța, sunt mai ieftini. Deci și de aceea n-ar merita achiziția. Altfel, WEST INVEST a mai importat și alte produse, multe dintre ele mult mai bune. E și acesta, dar nu m-a impresionat!
Nota generală: 8

De unde cumpăr milka CHOCO-miX OREO?
1. Eu din păcate l-am găsit la Carrefour
Preț: aproximativ 11,50 lei pachetul (am rătăcit bonul și momentan n-am de unde afla cât mai costă)
2.  Trebuie încercat și la Auchan. Respectivul importator își vinde mai produse și aici. Inițial doar în Auchan își vindeau produsele
Produs în: Germania
Importator: West Invest SRL Ceuașu de Câmpie
Producător: Modelez International Germania
Site: milka.de

De Sânziene, tradiția și bucuria își dau mâna la Coresi!

La Coresi se sărbătorește Ziua Universală a iei, dar sunt și alte evenimente și concursuri; data: 22 iunie 2015

„La Coresi, știm cât de important este să fim moderni prețuind trecutul și să privim cu ambiție spre viitor, mândri de moștenirea noastră culturală! De aceea, săptămâna care vine este dedicată mai mult ca niciodată tradițiilor românești, talentelor locale și patrimoniului Brașovului, pe care le vom pune în valoare la fiecare pas! De la Sânziene sau Ziua Universală a Iei și până la sfârșitul Weekendului Tradițiilor, la Coresi vei simți cu adevărat bucuria autentic românească!
Începem așadar Sărbătoarea Tradițiilor de început de vară încă de Miercuri, 24 Iunie, de Sânziene, când găzduim Gala Masterclass de interpretare muzicală organizat de Școala Populară de Arte și Meserii Tiberiu Brediceanu Brașov! Invitata specială a spectacolului este actrița și cântăreața Oana Sîrbu, membră a juriului care va îndruma tinerii artiști debutanți. Te așteptăm începând cu ora 16:30 la scena din Piața cu Copaci, la o sesiune de autografe cu Oana Sîrbu și continuăm cu un spectacol pe care nu trebuie să-l ratezi.

Sâmbătă 27 iunie, Trupa Devas aduce un spectacol încântător și inedit pe scena Coresi! Începând cu ora 19:00, pregătește-te pentru un concert adevărat de muzică - electronic simfonică! Proiectele muzicale Devas poartă o amprentă originală, iar rezultatul este evident prin prisma publicului numeros și a atmosferei extraordinare în concertele și evenimentele din întreaga țară. În acordurile muzicii Devas se ascund secvențe din muzica clasică ce fuzionează cu tradițiile lumii (orientale, latine, café concert, dar mai ales românești), mixate într-un stil modern și original.

Și, pentru că bucuria sărbătorii românești ne cuprinde, te poftim să ne vizitezi Duminică, 28 Iunie, îmbrăcat în costum popular și să te lași dus în pași de dans tradițional românesc într-o Horă a Bucuriei, a Mândriei și a Poftei de Viață! Te premiem dacă ești cel mai arătos, cel mai autentic și cel mai fericit să porți un costum popular românesc!

De vineri până duminică, artiștii meșteșugari ai Asociației Creatorilor de Artă Tradițională și Contemporană Brașov și ai Asociației Firul Întors te așteaptă la Șezătoare cu activități gratuite de pictură pe sticlă, pe lemn, ceramică și creație etnografică, chiar dacă ești începător sau ceva mai priceput!

Pentru mai multe detalii, puteți accesa și:
Sursa informațiilor: comunicat de presă 
trimis de reprezentanții Coresi Brașov 
pe adresa noastră de e-mail

Așadar, săptămâna aceasta ai câteva motive în plus să mergi să vizitezi (dar și să cumperi câte ceva) la Coresi Shopping Resort Brașov!