POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Marabou Apelsin krokant

Marabou Apelsinkrokant - Ciocolată cu lapte cu aromă portocale crocante (14%)


Test realizat în: 22 iulie 2015

Pe scurt:
Marabou este o ciocolată de marcă suedeză. A apărut ca și import pe rafturile din România undeva acum un an de zile și de mai mult timp la IKEA București. Încercări ale acestei ciocolate am mai avut și în trecut; unele care m-au încântat mai mult sau mai puțin. Le puteți vedea pe toate ⇒ aici ⇐. Tot de acolo puteți afla mai multe despre istoricul acestei ciocolate, dacă n-o cunoașteți.
Caracteristici:
Miros: nu-l pot distinge din cauza unei afecțiuni în momentul scrierii recenziei. Înaintea avea un miros plăcut această ciocolată, dar diferă în funcție de varietate
Gust: dulce, ușor lăptos și parcă e o ciocolată cu cocos, nu portocale (o africana să zic?!). Oricum, e delicioasă, iar aroma de portocale nu prea o simt. Ceva amărui iarăși nu disting, dar nici foarte dulce nu e! Eu cred că va creea dependență și dacă-ți place varianta cu lapte, și aceasta îți va plăcea, însă e ceva mai aromată, mai bună și asta din cauza granulelor cu aromă de portocală (ar trebui să aibă)
Culoare: maronie, o nuanță deschisă cam ca la primola ori poiana
Aspect: 24 pătrățele pe 3 rânduri în lățime (3x8=24). Pe ele se află gravat un „M”, iar ciocolata e grosuță. În interior arată de parcă ai spune că e aerată.
Ambalaj: resigilabil, ca la milka. Pare destul de atractiv și rezistent
Consistență: se topește rapid în gură, e cremoasă, dar pare puțin tare și la rupere făinoasă. Granulele sunt ușor de masticat și poate ușor lipicioase precum un jeleu (ceva gelifiant).
Gramaj: 100 grame
*consumat în urma păstrării la 20°C, conform indicațiilor de păstrare

Poze :

Concluzie:
O ciocolată bună, dulce și care creează dependență. Nu e grețoasă și nici amară, e predominant lăptoasă și asemănătoare cu cea Africana cocos aș putea spune sau cu vreo milka ori marabou care au caramel (solidificat, precum niște bomboane). Aroma de portocale n-o disting; mirosul nu știu cum e pentru că încă nu mi-a revenit momentan. Altfel, gustul e bun, e lucioasă, dar nu foarte și parcă e aerată (așa arată la interior). Tot ce pot să vă spun că e delicioasă, dar nu e ceva cu care v-ați obișnuit probabil și poate totuși n-o să vă pară ceva din clasa înaltă de produse, deși aparține de Modelez International acest brand! Un test reușit și consider că au meritat banii! Dacă aveți ocazie s-o mai găsiți pe undeva, e de încercat! Recomand!
Nota: 10

De unde cumpăr Marabou Apelsin krokant?
1. Carrefour, dar mai mult ca sigur nu vor mai aduce Marabou
Preț: 6,89 lei în 30 iunie 2014
Produsă în: Suedia
Producător: Modelez International
Importator: MYASHOP COSMETICS SRL Constanța
Site: marabou.se

În weekendul 24-26 iulie, Coresi continuă o vară ca în filme!

Weekendurile de vară sunt mai răcoroase i mai colorate când te poți bucura de activități pe placul tău, atât pentru tine i prietenii tăi, cât i pentru cei mici!
Sâmbătă, 25 iulie, te invităm la proiecţia de scurtmetraje „Best of Braşov 48 Hour Film Project”, începând cu ora 19:00.

Tabăra de Învățăcei desfăşurată în parteneriat cu ŞCOALA PREMS continuă la Coresi cu o serie nouă de ateliere gratuite, pentru toți copii între 4 şi 10 ani.


Mai jos găsiți mai multe detalii despre evenimentele organizate, menționate mai sus:


Weekendurile de vară sunt mai răcoroase şi mai colorate când te poți bucura de activități pe placul tău, atât pentru tine şi prietenii tăi, cât şi pentru cei mici!
Vineri, 24 iulie, la Coresi găzduim două campanii care au în prim-plan sănătatea ta! Membrii asociației Şansa Ta desfăşoară proiectul Voluntar pentru Sănătate, o acțiune în cadrul căreia 30 de adolescenți din toată țara instruiți de cadre medicale şi însoțiți de medici şi asistenți medicali vor oferi sprijin medical (măsurarea tensiunii arteriale, testarea greutății, sfaturi legate de fumat şi un stil de viață mai sănătos), în zona de Food-Court.
Sâmbătă, 25 iulie, te invităm la proiecţia de scurtmetraje „Best of Braşov 48 Hour Film Project”, începând cu ora 19:00. Vizionarea cuprinde o selecţie din cele mai premiate filme realizate în cadrul concursului de producţie de film Braşov 48 Hour Film Project şi va fi urmată de un recital de funk-rock şi „blues urban” al trupei braşovene Fernet Blues Company. Trupa încearcă să readucă genurile muzicale rhythm & blues, rock, funk, folk sau jazz în actualitate printr-un sound proaspăt, adaptat la cerințele muzicii actuale și prin interpretări inedite, uneori chiar spectaculoase.
Prietenii noştri de la Valiza cu Teatru te aşteaptă la un nou spectacol de teatru de păpuşi, sâmbătă dimineața începând cu ora 11:30! Duminică, nu rata o distracție pe cinste la locul de joacă exterior! Nici căldura nu ne sperie, aşa că vom profita de soare ca să încingem o bătaie cu apă perfectă pentru o zi frumoasă de
Tabăra de Învățăcei desfăşurată în parteneriat cu Şcoala Prems continuă la Coresi cu o serie nouă de ateliere gratuite, pentru toți copii între 4 şi 10 ani! Înscrierea se face printr-un email la adresa coresi@grindesign.ro, unde te rugăm să menționezi numele, vârsta şi oraşul de domiciliu al participanților! Programul detaliat al atelierelor din cadrul Taberei de Învățăcei este următorul:
24 iulie     Figurine realizate din cocă (11:00 – 12:00 si 15:00 – 16:00)
25 iulie     Frigărui cu fructe 11:00 – 12:00
    Atelier de Ştiinţă & Reciclare 17:00 – 18:00
26 iulie     Mingile din portocale (11:00 – 12:00)

De vineri până duminică, asociația APAH-RO desfăşoară la Coresi o campanie de informare asupra riscurilor Hepatitei. Ziua Mondială a Hepatitei (28 iulie) reprezintă unul dintre puținele momente în care se acordă o atenție deosebită acțiunilor de informare, prevenire şi acces la cele mai noi terapii (în particular în hepatita cu virus C).

Pentru mai multe detalii, accesaţi:
·           http://www.coresibrasov.ro
·           http://www.immochan.ro/ro/coresi