POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Carlsberg SPORT

Carlsberg SPORT - Băutură răcoritoare carbonatată cu aromă de lămâie/lime


Test realizat în: 25 iulie 2015

Pe scurt:
Carlsberg este o marcă recunoscută în România pentru produsele sale cu hamei, potrivite adulților. Ei bine, surprins am fost de faptul că am găsit ceva importat în zona celor răcoritoare și se afla lângă produsele la doză „Mountain Dew”. Sceptic fiind, l-am achiziționat pentru a vedea ce e. Despre produs ulterior am aflat că: este o băutură sportivă răcoritoare gustoasă cu zahăr din struguri și aromă de lămâie/tei. De ce e sportivă? Pentru că este una favorită a danezilor, numărul doi în vânzări după cola și pentru că e potrivită consumării de către sportivi, sponsorizând sportul și anumite cluburi sportive, dar și pentru că sloganul este „SPORT INSIDE”. Produsul conține 3% dextroză, oferind noi surse de energie și este lipsit de coloranți. Carlsberg SPORT satisface tinerii care nu se tem să atingă noi frontiere, fiind potrivit pentru sportivi, în activități sportive sau într-o pauză când îți dorești să bei ceva. Recomandat ar fi a se consuma rece, în urma păstrării la 2-5°C. El este prezent în Danemarca 330 ml, 500 ml și 1,5 L. 
De avut în vedere mai trebuie și faptul că el conține chinină și asta pentru a-i da o aromă amăruie, poate chiar una tonică. Chinina este folosită pentru mai multe lucruri ce n-au legătură cu aromatizarea băuturilor, dar și în așa ceva se pune. Astfel, să vedem cum este mai exact, din punctul meu de vedere.
Caracteristici:
Miros: cam ca de sprite și apă minerală cât pot distinge acum cât încă nu am miros (foarte puțin simt mirosul eu din cauza unui accident; poate își va reveni el). Unul din părinți spune că miroase precum un pepsi
Gust: cam de lămâie și de apă tonică, dar e agreabil. Îl vor putea consuma toți cu acest gust. Totuși pare unul destul de fad și e foarte asemănător cu cel de la Barr Lemonade (recenzat de mine, link acolo). Totodată seamănă și cu SPRITE/7UP și chiar și cu mountain dew original, dar e puțin amărui, poate tonic. 
Culoare: incolor
Aspect: face destul de multă spumă când îl torni
Ambalaj: doză de aluminiu
Carbogazos: da, de nivel mediu. Formează o presiune și la scurt timp îți vine să râgâi
Cantitate: 330 ml
*consumat în urma păstrării la 20°C.

Poze :

cum arata review recenzie pret arc global romania
cum arata review recenzie pret arc global romania bautura sportivi energizant izotonic ce contine ingrediente
cum arata review recenzie pret arc global romania
cum arata review recenzie pret arc global romania
Concluzie:
O băutură bună, cu oareșice restricții din cauza chininei și care totuși are chimicale (unul sigur are: conservantul). Gustul e unul de lămâie, puțin tonic și amărui de la chinină probabil asta. Per total, parcă cel mai asemănător la gust e cu SPRITE, dar și cu Barr Lemonade ori poate cu un Gatorade albastru. Poate rece își modifică gustul care nu este foarte intens. Poți zice uneori că e chiar apă minerală aromată. Astfel, fiind destul de sărăcăcios în conținutul de ingrediente care să dea anumite caracteristici de gust, culoare ș.a. este perfect consumului de către sportivi și de către cei care țin cură de slăbire (are ~100 kcal o doză) și nici foarte mult zahăr (20-30 grame). Așadar, o băutură care nu e un energizant, ușor amărui (schweppes e un bitter lemon și cu așa ceva nu pot compara, e mult prea amar), gust de lămâie și totuși puțin dulce. Gustul e plăcut și cred că vă va plăcea multora, e agreabil! Astfel, pare reușit produsul și cu vreo b*re Carlsberg nu știu dacă seamănă! E de încercat, mie mi-a plăcut, dar nici ceva ieșit din comun nu mi s-a părut! Recomand măcar odată să încercați!
Nota: 9

Un spot publicitar al acestui produs poate fi urmărit pe YouTube aici.
.
De unde cumpăr Carlsberg SPORT drink?
1. Auchan (Coresi Brașov eu l-am luat)
Preț: 2,71 lei în 03 iulie 2015
Produs în: Danemarca
Producător: Carlsberg Danemarca
Importator: ARC GLOBAL NETWORK SRL București
Site: carlsbergdanmark.dk și carlsbergsport.dk

[Auchan Coresi Brașov] Baghetă Franta 300G

Baghetă Franta 300G - Un produs cu o rețetă nouă pe care trebuie să-l încerce tot mai mulți consumatori


Test realizat în: 24 iulie 2015

Pe scurt:
Astăzi am fost pe la Auchan să văd ce mai e nou și să cumpăr câte ceva și am găsit mai multe produse, majoritatea din import, unele pe care nu le mai știam și voi vorbi în timp despre ele (provin din Ungaria, UK, Franța, etc.). Știu că prezint mai mult produse din import, dar în România prea multe în domeniul alimentar nu se mai fac și acolo apar mult mai des sortimente de produse noi. Cum mie îmi place să încerc diverse lucruri noi, majoritatea celor aduse din import sunt de clasă înaltă (mărci de renume), merg pe principiul că n-am ce pierde și așa voi aflați din punctul meu de vedere ce este sub ambalaj și apoi decideți în cunoștință de cauză dacă le veți cumpăra. De multe ori e bine să nu ratezi ocazia!
Ei, azi am trecut și am fost mai atent la raionul din zona panificației proprii Auchan. Cum în trecut am avut experiențe plăcute cu produse încercate de acolo despre care n-am vorbit pe site și aici enumăr: gogoșile cu vanilie (și chiar cele cu ciocolată), croissantele învelite în ciocolată și cu cremă de vanilie ori ciocolată, batoanele cu cașcaval (învelite în cașcaval) și diverse produse dulci (amandine, tiramisu, carpați, etc.); am văzut că a apărut o rețetă nouă la produsele denumite „Baghetă Franța”, aveam nevoie de niște pâine și am zis s-o încerc pentru a vedea gustul deosebit promis de aceasta. Cum în general panificația lor e de înaltă calitate, am zis că n-am ce pierde. Acestă baghetă e prezentă în mai multe sortimente: cu semințe, ceapă, etc. Eu am ales s-o încerc pe cea clasică, fără adaus de alte gusturi ori semințe. Ea este naturală; nu observă să aibă chimicale și conține făină din grâu și derivate din acestea pentru a-i creea aroma deosebită și rețeta franțuzească. De post nu este produsul, deci atenție aici!
Caracteristici:
Miros: cam ca de pâine făcută în vatră
Gust: de pâine făcută parcă în casă, ușor dulce și prin gustul său dă senzația unei pâini sățioase. Are și puțină sare. Gustul te determină să o consumi mai ales dimineața cu un ceai ori cu unt (eu am pus „President” pe ea și se aseamănă apoi la gust cu pufuleții Gusto pe care pui unt ori cu margarina „Delma cu pâine pe vatră” - e un sortiment apărut acum câteva luni). Per total un gust unic, e delicioasă și ține de foame. Nu știu dacă mai există pe undeva una la fel, cu același gust unic, deosebit; aceleași caracteristici. Eu prima dată am gustat-o fără vreo altă combinație, apoi am pus unt pe ea.
Culoare: miezul ca de pâine albă, exteriorul auriu.
Ambalaj: nu prea e cazul, vine într-un ambalaj de tipul unei „pungi de hârtie”.
Aspect: exteriorul este învelit în destul de multă fină, interiorul pare pufos. Coaja nu e foarte groasă. E lungă cam de vreo 50 cm baghetă și înaltă de vreo 6-8 cm
Consistență: „Coaja” e dură, dar nu se fărâmă. Se topește în gură, în ceai e perfectă, iar miezul e pufos și de ajuns de mult
Gramaj: 300G
*consumat proaspăt în urma păstrării la 20°C, conform indicațiilor de păstrare

Poze :

Concluzie:
Un produs bun, reușit și care poate înlocui orice altă pâine. Eu aș consuma-o dimineața cu un ceai, eventual băgată (înmuiată) în ceai. Și cu lapte sunt sigur că e deosebită, dar și cu unt ori cu o friptură. E de încercat o combinație și cu niște brânză franțuzească sau cu iaurt. În concluzie, au meritat banii, e îndeajuns de multă pâine, ține de foame, iar gustul mi se pare unul deosebit. Poate mai seamănă și cu panificația de tip corn, dar cu o rețetă mult mai gustoasă și mult mai mare. E o pâine (dacă o pot numi așa) care-și merită banii. Produsul ar trebui să fie natural (mai mult de 24 ore n-are valabilitate) și e produs în România. Pe măsură ce tot consum din ea, mă determină să mă gândesc când mai cumpăr iar. Dependență încă nu creează, dar o dorință de a-ți schimba tipul de pâine pe care-l consumai până acum, da! Probabil data viitoare o să iau și alte variante (baghetă franțuzească cu semințe, ceapă, etc.). Recomand și când îți e foame, încearcă o baghetă franțuzească din Auchan; e fermecată și fermecătoare!
Nota: 10

De unde cumpăr Baghetă Franta 300G?
1. Auchan (coresi)
Preț: 1,49 lei bucata (4,97 lei kg)
Produs în: România
Producător: Auchan România (Coresi Brașov în panificație proprie)