POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

NOU! Schimb valutar la Coresi Shopping Resort Brașov și altele

Coresi oferă „bucurie zi de zi”. La Coresi Shopping Resort au apărut casele de schimb valutar mult așteptate.

Cam acum două săptămâni am trecut pe la Coresi Shopping Resort Brașov și Auchan Coresi (am mai fost și azi pe acolo, merg des cât timp am bani). Atunci am văzut câteva schimbări probabil în bine și unele mult cerute. Sau făcut mai multe ajustări, se mai finisează unele lucruri.  Galeria foto click/atinge s-o vezi făcută de mine în 26 martie la inaugurarea VIP nu mai este chiar de actualitate. S-au mai deschis magazine (unul ca un GSM, unul cu prăjituri de casă, adiddas, new yorker, tzaka paka, farmacia HelpNet, SWAROVSKI, Tucano Caffee, Starbucks și multe altele ce țin de modă), s-au adăugat mai multe bănci, spații de depozitare a bagajelor, în exterior s-a amenajat spațiul de petrecere a timpului liber (stațiile sunt amenajate) și locurile pentru făcut sport, au apărut cărucioare pentru copii și am văzut azi chiar unul pentru persoane cu dizabilități aflate la punctul de informare; cum intri în posesia lui/lor, nu știu! Au mai ajustat și designul cu sloganuri, instrucțiuni și vor schimba indicatorul către toalete ca să fie mai vizibil (sunt 3 toalete la număr în tot centrul comercial).

Ei bine, ceva ce lipsea mai multora și căutau diverși oameni încă de la deschidere: un schimb valutar! De vreo două săptămâni mult cerutele „exchange-uri” au apărut, două la număr” Foto mai jos!

schimb bani valuta unde in mall coresi
intrare în Auchan, lângă DIGI punct
schimb bani valuta unde in mall coresi cafenele filicori zecchini mancare mese
Lângă Filicori Zecchini


Și înainte puteai schimba valută la bancomatul ING prezent acolo, dar trebuia să ai un card ING (de la alte bănci nu știu dacă funcționa). Vreo două săptămâni după deschidere nici acela nu funcționa. Că veni vorba de el, a fost mutat recent și acesta! Inițial se afla la intrarea în Auchan, acum este între mese pe direcția cu Cinema ONE. Și că tot veni vorba de bancomate, au mai apărut și alte două noi: de la BCR la două intrări - cea dinspre stația troleelor și la cea pe unde ajungi în față la LC WAIKIKI. S-ar putea ca în curând să mai apară și de la alte bănci.

E evident că nu s-a deschis finalizat complexul, dar din punctul meu de vedere arăta bine și atunci. Mie mi-a plăcut și m-a uimit cum arată; am fost mulțumit de ce avea la deschidere. Pentru Brașov și poate chiar Transilvania e foarte bine realizat, găsești de toate pentru toți și toate buzunarele! Comparat cu cele din București, poate nu se ridică la un anumit nivel, dar în București puterea de cumpărare este mai mare, e mai mult trafic. Și în Străinătate sunt cu totul altfel, dar cum am spus și adineauri... pentru Brașov este mulțumitor; găsești de toate și chiar magazine (branduri) unice în România, respectiv Brașov. Lipsea un mall în Brașov și din 27 martie 2015 acesta a apărut! Așteptăm extinderea lui și eventual deschiderea AFI din centrul Civic și un eventual cora dacă va fi acolo.


Scris în: 10 august 2015