POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Controale în toată România astăzi la Auchan în urma îmbolnăvirii a 18 persoane la Auchan Maritimo Constanța

Întreaga rețea de hipermarketuri Auchan a fost luată azi la control de către reprezentanți ANPC și ANSV; concluzia: nu sunt alte probleme!


Știm cu toții ceea ce s-a petrecut zilele acestea sau măcar am auzit despre problemele pe care le-au avut 18 persoane la Constanța, la restaurantul Auchan Maritimo, spațiu unde mâncarea este preparată la prețuri reduse față de alte locații; spațiu unde oricine își permite să mănânce și unde te aștepți să nu pățești ceva rău. Ei bine, aceste spații sunt în mai multe hipermarketuri Auchan și cum ridicau semne de întrebare dacă nu, și alte astfel de spații oferă tot mâncare expirată și dacă nu mai sunt și altele cu probleme și în panificația proprie sau în zona unde se fac produsele de cofetărie-patiserie, astăzi inspectorii ANPC și ANSV au făcut o vizită în toate hipermarketurile Auchan din România. Concluzia lor a fost că: celelalte hypermarketuri Auchan respectă normele privind securitatea sănătății și nu s-au mai găsit alte probleme. 

Ceea ce mai este trist este că asta nu se mai comunică la TV și despre situația actuală, ceea ce s-a făcut ulterior (legat de controalele făcute în toată țara) și se lasă în mintea oamenilor impresia că Auchan în toată România îmbolnăvește lumea și vinde doar marfă stricată! Totodată, ceea ce nu s-a spus nicăieri este că anual se mediatizează problemele avute doar de un anume retailer, poate totul cu scopul de a strica imaginea vreunei companii pentru o vreme. Anul trecut de Crăciun a fost un altul.

Așadar, să nu vă faceți griji. Auchan Maritimo Constanța raportat la câte magazine Auchan sunt în țară, a fost doar un caz izolat! 






Informația primită legată de controale este pe surse și n-o pot dezvălui (sursa). Cum am zis, ceea ce este trist e că asta nu se mai dă pe TV, cum că la restul magazinelor situația e bună, nu s-a găsit nicio neregulă! Se prezintă doar cazul Auchan Maritimo și atât! Au vrut și să mai păteze imaginea Auchan; poate și cine mai știe ce alte intenții au avut prin mediatizarea acestei situații...




Momentan imagini și un comunicat de presă oferit de cei de la ANPC sau ANSV n-a apărut, însă, cu siguranță va apărea și unul. Când va fi, o să actualizez articolul!

Articolul inițial: http://stirileprotv.ro/article/stiri/social/un-hypermarket-din-constanta-a-fost-inchis-de-anpc-inspectorii-au-gasit-zeci-de-kilograme-de-alimente-expirate.html
Comunicatul anterior de la ANPC: http://www.anpc.gov.ro/articol/720/comunicat-de-presa-1-1-1-1