POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Kinder Pane cioc

Kinder Panecioc - Kinder Pan Cioc 10 buc/pack 315 Grame - Pandișpan dospit natural cu umplutură de cacao și bucăți de ciocolată

Pe scurt:
Un produs despre care ai chiar multe de spus și o părere foarte bună după ce îl guști! Brand-urile mari chiar fac adesea cele mai bune produse! Față de etichetă, vă pot spune că mie mi se pare a fi vorba de un aluat de magazin de cozonac pufos. 
Caracteristici:
Miros: de produs dospit natural, unde se simte mirosul de drojdie.
Gust: crema: cam are un gust ca de amandină fiind pe două rânduri, în două straturi, iar bucățile de ciocolată sunt puțin amărui; aluatul: e asemănător cu cozonacul pufos, dar identic cu cel al unor produse ce arată ca o gogoașa și se găsesc mai mult la Kaufland (cam 0,5 lei una, nu-mi vine numele acum). Sunt încântat de ce-mi oferă papilelor gustative, dar după vreo 3-4 prăjiturele încep să mă satur din cauza bucăților de ciocolată ușor amăruie. Devine ușor grețoasă mâncând mai multe.
Aspect: Aici chiar avem foarte multe de zis. Ambalajul foarte atrăgător, prăjiturele destul de lunguiețe ce deasupra au o mini tablă de șah. Foarte atractiv vizual! Acele pătrățel constat a fi o foiță foarte subțire de ciocolată. E înăltuță prăjiturica: două straturi de cremă cu bucățele de ciocolată puțin amăruie. Sunt destul de fine și moi. Ambalajul mai vine și cu un concurs cu premii, dar nu pot participa :( .
Gramaj: 300 grame adică 30 grame/bucată; 300 grame spun italienii, 315 grame românii

Poze :

Pot fi vizualizate aici. Am pus doar link deoarece am făcut multe poze la acest produs și s-ar încărca greu pagina.

Concluzie:
Produsul se vrea a fi puțin mai "de casă" și e excepțional de bun, dar și scump. A apărut pe rafturi cam cu o săptămână după Paște alături de alte produse Fererro. Îl recomand și se vede din nou că firmele mari își permit să facă produse foarte bune! Îl recomand!!! Și voi spune de multe ori asta; chiar m-a încântat cam din toate punctele de vedere!
Ca sugestie de consumare ar fi una alături de o cană cu lapte. Dar și fără sunt foarte bune!
Nota: 10 din toate punctele de vedere (la preț nu ar fi chiar 10 dar or fi aduse cu vaporul? sau cu avionul mai degrabă, de aici și prețul)
De unde cumpăr Kinder Pane cioc? 
1. Carrefour hypermarket;
Preț: 19,99 lei în 21 mai 2014 la Carrefour (e la promoție, inițial au costat aproape 25 lei)
2. Întrebați la importator; am văzut firma în Mamaia, dar mă tot grăbeam sau era prea târziu și închis. Astfel n-am reușit să le fac o vizită.
Producător: Ferrero Italia
Importator și distribuitor: S.C. ECO RECA FOOD S.R.L. Constanța (Bd. Mamaia 284; vis-a-vis parcă e o bancă ING; e destul de aproape de zona Pescărie și firma e într-o curte, cam pe o străduță; nu e foarte vizibilă din bulevard, dar scrie pe poartă ECORECA): ecoreca.ro.
Valoare energetică: 133 calorii per bucată.

Îți place articolul? 
Test realizat în: 21 mai 2014

3 comentarii: Leave Your Comments

  1. interesant... și aici e au fost vreo 5 Euro! Aș mai fi vrut câteva de la Kinder, dar n-am cu cine lua legătura ca să le încerc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu costa 1 euro ci 2.78 euro .

    RăspundețiȘtergere

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!