POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Chio Sajtos Puffancs

Chio Sajtos Puffancs - Snack de porumb cu cașcaval (fulgi de cașcaval)


Îți place articolul? 
Test realizat în: 09 mai 2015

Pe scurt:
Acest snacks provine din Ungaria și este făcut din gris de porumb. Este produs de firma care face și alte produse Chio. L-am descoperit pe 26 martie odată cu deschiderea (pentru VIP-uri) Auchan Coresi Brașov unde se afla pe raft alături de alte două produse din gama sa: fulgii de salam și rondelele de ceapă. Normal ar trebui să fie similar cu pufuleții cu cașcaval din România, dar oare așa să fie?


Caracteristici:
Miros: destul de fad
Gust: picant. E de brânză, dar te cam arde pe gât după câțiva pufuleți. Seamănă la gust cu pufuleții chio cașcaval, dar sunt mult mai picanți. Are extract de ardei pentru culoare și poate de aceea.
Culoare: galben portocalii
Aspect: forma clasică de pufuleți, sunt grosuți și plini de pudră de cașcaval. 
Ambalaj: pungă. Sugestia de prezentare e la fel cu ceea se află în pungă
Gramaj: 60 grame
Poze :
fulgi de cascaval cheese review pret
fulgi de cascaval cheese review pret
fulgi de cascaval cheese review pret
fulgi de cascaval cheese review pret
fulgi de cascaval cheese review pret
fulgi de cascaval cheese review pret
Concluzie:
Nu sunt la fel ca și cei românești. Gustul e de cașcaval, dar sunt picanți. Mie unul îmi plac și îmi cam dau dependență. Cu ce seamănă v-am spus... E un fel de Star sau Chio pufuleți cu cașcaval, dar cu ceva picant, ce-ți dă senzația de arsură pe gât. Au extract de ardei pentru culoare și mai mult ca sigur de aceea sunt ușor picanți. Nici gustul de cașcaval și cel de dulce nu lipsește. Deci, mie-mi plac, aș mai mânca și recomand.
Nota10

De unde cumpăr Chio Sajtos Puffancs?
1. Auchan (Coresi Brașov raionul „Bucătăria Ungurească“)
Preț: 2,03 lei din 26 martie până la data scrierii review-ului
2. Online aici (din câte văd, doar en-gros)
Produs în: Ungaria
Produs de: Chio (Intersnack)
Importator: West Invest SRL, Comuna Ceuașu de Câmpie, Județul Mureș

Red Bull THE SUMMER EDITION Tropical

Red Bull THE SUMMER EDITION Tropical - Băutură energizantă cu aromă de fructe tropicale


Îți place articolul? 
Test realizat în: 08 mai 2015

Pe scurt:
Red Bull este o băutură energizantă foarte populară în rândul oamenilor. De a lungul timpului, s-au tot făcut încercări cu arome noi. Anul trecut au apărut variantele de vară cu merișoare, lămâie și coacăze. Acum, nou lansata ediție de vară vine cu o aromă tropicală care sperăm că ne va lăsa plăcut impresionați. Mai trebuie specificat și faptul că are un conținut foarte ridicat de cafeină și nu se recomandă copiilor și femeilor însărcinate.



Caracteristici:
Miros: de ceva chimizat, plastifiat. E un miros de vitamine cu aromă de fructe tropicale, ușor asemănător cu MONSTER Tropical. Cam ca Sun Exotic Tropical Fruit miroase și totuși e destul de plăcut mirosul
Gust: tropical, unic în care predomină aroma clasică de redbull. Gustul e de energizant cu prea puține arome tropicale. Mai mult mirosul e de suc tropical. E puțin acrișoară băutura și parcă e Cavit tablete pentru memorie cu aromă tropicală (acelea ca plastilina).
Culoare: albă precum cea de la vinul alb
Ambalaj: doză de aluminiu reciclabilă. Mă defanjează culorile de pe ambalaj: sunt alese prost. Nici pe raft nu-ți sare în ochi, te chinuiesc și la fotografiat și nici să citești ce scrie nu prea poți. Lucește foarte tare acel artintiu și combinat cu galbenul, rezultă un dezastru. Trebuie să faci cumva o umbră să poți citi
Cantitate: doză 250 ml
Carbogazos: Da, dar nu foarte

Poze :

review pret gust miros romania de unde cumpar nou
review pret gust miros romania de unde cumpar nou
review pret gust miros romania de unde cumpar nou
review pret gust miros romania de unde cumpar nou
review pret gust miros romania de unde cumpar nou
review pret gust miros romania de unde cumpar nou
Concluzie:
E reușit produsul. Nu mă deranjează cu nimic. Nici nu mi se pare că iese din comun cu ceva. Eu zic că va prinde la publicul atras de energizante și chiar și la cei care nu sunt interesați de derivate pentru că nu au stricat aroma clasică. Trecând peste aspectul ambalajului unde culorile alese nu-mi plac, experiența cu acest produs a fost una plăcută. Nu m-a deranjat cu nimic, gustul e plăcut, acrișor (poate chiar și amar, așa un pic de grefă), capul nu mă doare și rău încă nu mi s-a făcut și mai mult ca sigur nu mi se va face. Eu nu prea pot bea energizante că mi se face rău de la ele, dar Red Bull constat că e unul dintre cele de la care nu pățesc nimic. Și mai e „BOMBA!” care e asemănătoare puțin la gust și pe care o agreez iarăși. „MONSTER” nu-l suport! Așa pe final, aș mai zice că are o oarecare asemănare de gust și cu un Cidru gen Strongbow. 
Așadar, un produs bun pe care majoritatea zic eu că-l vor agreea. Eu zic că trebuie încercat, au meritat banii și-l recomand!
Nota: 10 pentru că experiența a fost plăcută, gustul nu e deranjant și n-am avut efecte adverse.

De unde cumpăr Red Bull THE SUMMER EDITION Tropical?
1. Auchan (Coresi Brașov)
Preț: 5,28 lei în 08 mai 2015
2. MEGA IMAGE
Preț: 5,54 lei pe site la eMAG
3.În curând în toată țara prin toate magazinele
Produs în: Austria
Producător: 
Red Bull GmbH AustriaDistribuitor: Necunoscut
Site: redbull.ro