POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Marabou Jordgubb

Marabou Jordgubb - Ciocolată cu lapte și căpșuni

ciocolata suedeza cu lapte si capsuni
Pe scurt:
Marabou Jordgubb este o ciocolată marca Marabou, produsă în Suedia de către Modelez International. Prea multe nu știu despre marcă, dar pentru români e o ciocolată nouă. Mai văd că există și înghețată identică cu ciocolata la McDonald's (nu cred că în România). Marca are peste 100 ani de existență, așadar e un brand important pentru zona respectivă. Cum au și experiență mare în domeniu, eu cred că va fi bună, n-am mai mâncat niciodată! Ea apărut pe rafturi, prin iunie 2014, atunci când am și cumpărat-o, însă doar acum o recenzez din diverse motive... e grea viața de blogger când ai și altele de făcut în offline!
Caracteristici:
Miros: o idee mai puternic ca la milka cu căpșuni și e un miros cu mult iz de căpșuni! Parcă e parfum; asta simți în momentul deschiderii ambalajului. Oare are și iaurt cum era la milka?
Gust: Se apropie cel mai mult de milka cu căpșuni, dar n-are iaurt! E bună și e dulce; ciocolata e lăptoasă și de calitate. E o combinație între Kandia și milka. Mai are și o parte semi-gelatinoasă, roșie aprinsă ce influențează gustul într-o anumită măsură, dar schimbă și senzațiile resimțite în urma degustării (în sens pozitiv, zic eu).
Aspect: 24 de mici pătrățele și văd că e grosuță, deși nu părea. Pe fiecare pătrățică are gravat un ”M” de la Marabou. În interior are bobițe de zahăr aromatizat cu aromă de căpșuni și ceva de un roșu aprins și puțin gelatinos tot cu aromă de căpșuni.
Culoare: maroniu deschis
Ambalaj: folie resigilabilă. Conține exact ce vezi în imaginea de pe ambalaj, iar culorile sunt reale!
Gramaj: 95 grame

Poze :

ciocolata suedeza cu lapte si capsuni
ciocolata suedeza cu lapte si capsuni
ciocolata suedeza cu lapte si capsuni
ciocolata suedeza cu lapte si capsuni
ciocolata suedeza cu lapte si capsuni
Concluzie:
O ciocolată bună. Nu iese foarte mult în evidență. Nu e ceva deosebit, dar e bună! Față de altele, e bună! Îmi place. Totuși, am mâncat și ciocolată mai bună ca aceasta.
Nota: 9,5. Merită o încercare și dacă avea gust de tutun, îi dădeam nota 10 pentru idee! Acum... ar fi ceva să apară așa ceva pe piață!

De unde cumpăr Marabou Jordgubb?
1. Carrefour hypermarket (încă mai au la data scrierii articolului)
Preț: 6,89 lei în 30 iunie 2014
2. carrefour-online
Produsă în: Suedia
Importator: MYASHOP COSMETICS SRL Constanța
Site: marabou.se

Îți place articolul? 
Test realizat în: 08 octombrie 2014

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!