POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Rubicon SPARKLING GUAVA JUICE DRINK

Rubicon SPARKLING GUAVA JUICE DRINK - Băutură răcoritoare carbogazoasă din fructe de guava fără îndulcitori artificiali.

guava soda
Pe scurt:
Acest produs nu conține: arome artificiale. Conține suc real de Guava și e destinat și vegetarienilor. E un produs cu apă minerală naturală din Munții Scoției. E aproape natural! Am mai băut, dar mai mult la TETRA PACK, fără bioxid de carbon. 
Citat de pe site-ul importatorului: „Fructul in foma de para roz – Guava din Hawaii - are un gust minunat, dulce, de mosc si este extrem de aromat. Procesul de extractie a sucului de fructe poate fi realizat numai de către experţi. Rubicon Guava este facut dintr-un amestec de Guava roz şi alb si intruchipeaza toate caracteristicile cunoscute ale fructului in sine. Odata savurat, nu vei uita niciodata gustul si aroma distinctiva.“
Despre fructul de guava poți afla mai multe aici, pe blogul meu.
Caracteristici:
Miros: e puțin tămâios, puțin neagreabil și unul cu care nu suntem obișnuiți.
Gust: dulce și foarte aromat, se asemănă cu cel de tutti frutti (cel la tetra pack e mai diferit ca acesta), dar și cu cel de guanabana.
Culoare: asemănătoare cu cea de suc de mere, fructul fiind cam înrudit cu mărul. Însă cam are un gust total diferit. Față de MAAZA, acesta e mai deschis la culoare (la maaza e mai roșu - există vreo două feluri de guave: cu miez roșu sau alb ca mărul)
Ambalaj: Doar doze în România (reciclabile la SIGUREC), TETRA PACK 1L necarbogazos și cu un gust mai puternic de guave.
Carbogazos: DA; precum apa minerală
Cantitate: 330 ml

Poze :

suc de guave, soda, guava
suc de guave, soda, guava
suc de guave, soda, guava
Concluzie: 
Un suc bun, îmi place. S-ar putea să fie puțin grețos, dar e dulce, poate un pic foarte dulce și se observă și mici particule de pulpă de fruct, cam ca un praf, fructul fiind și puțin făinos (am mâncat odată). Îl recomand. Sucurile Rubicon sunt foarte bune, chiar toate!
Fructele de guave ar fi cam înrudite cu merele și perele, dar totuși se fac doar în zone tropicale (Hawaii în special), iar pomii în care ceesc guavele văd că sunt cam asemănători cu merii.
Nota: 10

De unde cumpăr Rubicon SPARKLING GUAVA JUICE DRINK? 
MEGA IMAGE, Auchan (inclusiv CITY), cora, benzinăriile MOL, Agip, Metro Militari, alte benzinării, alți parteneri Renova Decor
Preț: 3,44 lei în 21 mai 2014 la MEGA IMAGE
Referințe:
Rubicon România
Rubicon UK: rubiconexotic.com                   
                     agbarr.co.uk

Importator: Renova Decor București
Producător: A.G.Barr UK

Îți place articolul? 
Test realizat în: 22 mai 2014

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!