POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Schogetten à la Almond Cream Cake

Schogetten à la Almond Cream Cake - Ciocolată cu lapte umplută cu cremă de umplutură de vanilie (30,6%) și migdale prăjite (3,4%)

Schogetten à la Bienenstich
Pe scurt:
Am tot căutat acest produs. Se pare că ar fi unul nou și l-am descoperit în vara aceasta pe site-ul german oficial. Acolo numele era „Schogetten à la Bienenstich”. După nume, speram să fie o ciocolată cu cremă de cremșnit. Se pare că m-am înșelat și e cremă de tort cu migdale. Nu sună chiar rău. Despre Schogetten am mai vorbit și mai am o recenzie aici. Altfel, sunt bucuros până acum că am găsit-o.
Caracteristici:
Miros: a cremă de tort; nu știu dacă de migdale, dar de vanilie sigur (poate chiar de cremșnit)
Gust: interesant, destul de dulce. Are gust de prăjitură cu cremă de migdale. Defapt crema e mai mult de vanilie, ca cea de la milka cu cremă de budincă (vanilla pudding). Mai seamănă la gust și cu înghețata de vanilie și caramel. Are și o componentă lăptoasă de un grad ridicat ce influențează gustul. Și migdalele sunt bune și influențează în bine gustul, dar nu (îl influențează) foarte mult!
Culoare: maronie, clasică, iar crema e de culoare galbenă
Aspect: 18 praline separate, iar în cremă are migdale mărunțite. E moale, lucioasă și foarte fină.
Ambalaj: carton în care se află ciocolata învelită în staniol
Gramaj: 100 grame

Poze :

Schogetten à la Bienenstich
Schogetten à la Bienenstich
Schogetten à la Bienenstich
Schogetten à la Bienenstich
Schogetten à la Bienenstich
Schogetten à la Bienenstich
Schogetten à la Bienenstich
Schogetten à la Bienenstich
Concluzie:
Ciocolata e interesantă și chiar îmi place. Vine cu ceva ce mă cam surprinde. Aroma e una de o ciocolată lăptoasă, dulce și cu gust de prăjitură. Se simte parcă și gustul unor foi de cremșnit. În concluzie, e o prăjitură-ciocolată, e cum scrie pe ambalaj (gustul anului 2014) și e exact precum sugestia de pe ambalaj. Ca și proporții: 90% gust de vanilie+lapte, 3% de migdale, 1% de foaie de cremșnit și 1% de înghețată cu vanilie (5% e ceea ce considerați voi că mai are). Defapt, nu pot spune că m-a dezamăgit; e un test reușit. De obicei, nu prea citesc lista de ingrediente și pe finalul testului am făcut și asta. Așadar, acum se explică gustul pronunțat de vanilie; are vanilie de Bourbon, praf de frișcă, grăsime de cocos și din palmier și extract de vanilie (lista completă de ingrediente o găsiți în pozele de mai sus și valoarea energetică e tot acolo). Dacă o comparăm cu celelalte variante Schoghetten, aceasta este pe locul 2 în preferințele mele la egalitate cu Trilogia-Strawberry și Pasaion Fruit&Peach. După mine, pe locul 1 ar fi varianta Coconut. Are ceva chimicale produsul, deci dacă vă interesează... Studiați cu atenție eticheta!
Nota: aproape 10. Merită o încercare și cred că o să mai cumpăr una; deocamdată nu prea am bani pentru premii, dar dacă plătiți transportul (și prețul ciocolatelor; vă trimit și bonul de casă)... Vă trimit un număr de ciocolate din acest fel.

De unde cumpăr Schogetten à la Almond Cream Cake / Bienenstich?
1. Carrefour express ROST COM Strada Zizinului Brașov și Strada Saturn (lângă Catedrală și LIDL).
Preț: 3,75 lei bucata în 7-8 octombrie 2014; aveau vreo 20 bucăți în total, în ambele magazine.
2. Peste câteva luni la XXL Mega Discount și LIDL
3. La anul în Kaufland (posibil)
4. La un supermarket cu autoservire în apropiere de stația Brândușelor, vis-a-vis de I.T.C. Brașov
Preț: 3,8 lei bucata în 22 octombrie 2014
Produs în: Germania
Site: schogetten.com

Îți place articolul? 
Test realizat în: 18 octombrie 2014

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă ai ceva de spus, adaugă un comentariu!