POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

ANGRY BIRDS a ajuns de anul trecut și în România, iar acum îi fac untest! Varianta TROPIC COLA

Este un produs asemănător cu coca cola, însă gustul diferă mult, predominând o aromă de suc tropical, ceva asemănător cu un suc de mandarine? Nu-mi dau seama prea bine... Însă e dulce și puțin acrișor. Și mirosul este unul unic, plăcut și nu prea îl pot asemăna.

Culoarea este una tipică unei băuturi cola. Este un suc răcoritor și carbogazos produs în țările baltice (probabil Estonia - fiind prima limbă de pe cutie). Marca este una tipică jocurilor pe dispozitive inteligente. Acest produs se mai face și în SUA din câte am văzut pe internet. 

În România este importat de Dacardi (parcă l-a mai importat o firmă pentru Carrefour, la prețul de 4,99 lei) și adus în variante ca: Tropic Cola, Hello Kitty cola cu căpșuni, Angry Birds Mandarin (doar cu mandarine și asemănător cu schwepps) și Angry Birds Paradis (cu ananas) ce n-are legătură cu cola. Am băut din fiecare și mi-au plăcut. Cel mai interesant mi s-a părut Hello Kitty, dar și cel cu ananas ce-mi amintește de un suc KA cu ananas (importat de Renova Decor din UK - producător A.G. Barr)

Pe toate (ANGRY BIRDS) le găsiți doar la Selgros la x2 bucăți de 0,33ml, preț pe bucată 3,48 lei, iar per colet 6,97 lei.
În curând cred că vor mai aduce și încă două variante, fiind prezente la importator, pe stoc. Mai demult le-am văzut la 5lei și la Quick Deli Str. Tunari nr.2 București

Nota produsului: 9,8 și vă zic că merită încercat dacă n-ați făcut deja. Articolul l-am scris cât timp l-am băut, adică acum!