POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Milka LöFFEL Ei egg

Se apropie Paștele... Iar marii Retaileri au început de un timp să umple rafturile cu produsele specifice, inclusiv dulcegării. Așadar, facem și noi un  test cu un produs Milka pătruns din nou în România datorită celor de la Selgros (în trei variante din Germania) și Mega Image cu acelaș produs adus din Franța în două variante cu ocazia Paștilor. Preț, 14,99 lei la Mega Image (au mai scăzut din preț acum) și 15 lei și câțiva bani la Selgros.
Mai exact e vorba de un mic cofrag cu ouă de ciocolată, cu aspect interesant și o cremă deosebită!

Ambalajul mi se pare interesant și inovativ. Mi se pare o idee originală și amuzantă! Un 10 la partea de aspect. Eu am testat varianta Germană, cea cu cremă de alune. Dacă are cineva și alte variante, lăsați-vă părerea pe facebook-ul meu sau în comentariu, mai jos.

Interiorul dezvăluie 4 ouă învelite în staniol, fiind din ciocolată cu lapte din Alpi și nu e deloc amăruie! E chiar dulce spre foarte dulce. Ciocolata neagră e subțirică, se topește în mână și în gură, fiind ușor de spart cu una din cele două lingurițe de plastic oferite în pachet. În mijlocul oului, în locul gălbenușului și albușului, descoperim o cremă brună, ca o spumă, cu gust asemănător de cremă de alune ca la Kinder Joy (acele bile).

Mirosul este plăcut, caracteristic ciocolatei Milka.


Sunt mulțumit de produsul găsit Sunt bune, mai ales crema, deși e puțin grețoasă. 
Ciocolata e aproape insesizabilă și se topește rapid. Nu sunt entuziasmat de produs, dar merită încercate și le-am visat și noapte, cum le mâncam și m-am trezit dimineața cu o poftă de aceste ouă. Deci, trebuie să fie bune, dacă le visezi și în somn, iar iubitorii Kinder Joy le vor îndrăgi!

Nota acordată de mine: aproape 10!


Test altă variantă:

Milka L’Œuf Coque Lait - varianta cu cremă de lapte, franceză din Mega Image
O imitație de la altă marcă

Pe site: Milka DE Milka.fr
Test realizat în 26 martie 2014

Baby Ananas în 2014; test (mulțumesc billa pentru prețul mic alacestuia)

Originar din America de Sud și mult mai mic decât un fruct obișnuit de ananas, baby ananas iese inițial în evidență prin frunzele zimțate și textura elastică a țesutului exterior.

Al meu e o variantă mai mică, dar variază în mărimi. Cum se alege? Ca și unul mare, și mereu e mult mai galben, baby ananas trebuie să aibă un miros puternic de ananas, exact ca un parfum... miroase a rânced, nu e bun! Cu cât mirosul e mai puternic (așa e și la pepenele galben, miroase - e bun) și culoare mai gabenă - portocalie, cu atât e mai bun! Unul copt poate avea chiar și gust de jeleu de ananas. Și frunzele au un rol important în alegerea sa, însă nu știu prea bine să-l interpretez după asta. Mă iau după culoare în primul rând, apoi după miros! E galben și n-are parfum, nu-l luați sau aveți răbdare cu el să se coacă! Totuși am observat că nu prea se coace în casă... O face doar dacă are deja nuanțe pronunțate de galben și nu are miros. Regulile trebuiesc respectate la ambii ananași!
Cel mai bun ananas e cel adus cu avionul, fiind recoltat mai la maturitate.

Așadar, baby ananas un fruct mai bun ca cel simplu, însă raportul preț - calitate lasă de dorit! De ce, e foarte scump (preț mic în comparatie cu alte magazine) în raport cu conținutul! Eu am avut noroc și l-am luat la 8,99 lei de la Billa Star Brașov. Gustul m-a fascinat, însă n-a fost chiar așa de jeleu cum a fost celălalt mare. Însă cel mare are și un conținut mai mare de acid citric sau ce o fi el (cel ce dă gustul de acru). La baby ananas n-am simțit deloc acel gust de acru și trag concluzia că are mult mai mult zahăr decât cel mare. Problema ar fi că la baby ananas se aruncă destul de multă coajă... Și la cel mare, dar aici rămâi cu nimica toată din el. Așadar, dacă vrei să te saturi (depinde și de mărimea lui - al meu a fost micuț - vezi poze), iți iei cam 3 bucăți. Și cotorul a fost bun, dar la celălalt mare cotorul a fost mai moale și aproape deloc acru. La baby ananas, cotorul a fost mai tare, dar tot la fel... N-a fost acru! Așadar, dacă am bani și găsesc baby ananas copt, aleg baby ananas în detrimentul celuilalt. Totuși, un pic îmi pare rău că nu l-am mai ținut o zi, poate devenea și acesta un adevărat jeleu, mult mai bun ca celălalt ananas în mărime normală. Oricum, vă zic că nu-mi pare rău că am dat 8,99 lei pe acest mic ananas. Și-a meritat banii și voi repeta această primă experiență cu un baby ananas!

Nota 10! Un ananas excelent!

Și apropo, e un bun laxativ... Te scoate cam în 2 ore maxim la baie! Cam la fel o face și cel mare! Chiar acum, în timp ce scriam articolul, m-a trimis în acel loc! O fi și din cauza la coca-cola (băusem o doză cu vanilie înainte cu 3 ore)

Un tip ideal de ananas... Așa trebuie să fie cel copt și mic (al meu a fost oarecum pe aproape). 
Informații nutriționale n-am găsit în limba română. Alte locuri unde se mai găsește: Selgros (aproape tot anul), cora, poate METRO și uneori Carrefour. De asemeni, pe net- fruttafresh.ro Poftă bună!

Alte poze: